2777
2789
عنوان

واکسن بدو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست
شما حتی نمیدونی چ واکسنایی تزریق میشه منبعتو نمیدونی بعد میگی باعث اتیسم میشه.معلومه مطالعت همچین دق ...

عزیزم شونصدتا واکسن میزنن انتظار که نداری اسامیشونو به ترتیب حفظ باشم...بعدم روی اثراتش رفتم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که نزنم شما برو بزن برا بچت چیکارت دارم تو کارت دخالت نمیکنم شماهم پس دخالت نکن لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شونصدتا واکسن میزنن انتظار که نداری اسامیشونو به ترتیب حفظ باشم...بعدم روی اثراتش رفتم تحقیق ک ...

اگر شما مطالعت کامل و دقیق بود باید میدونستی اثر کدوم واکسن باعث اتیسم میشه بعدم شونصدتا واکسن نیست ی هپاتیت ب میزنن یدونم ب ث ژ فلج اطفال هم واکسن نیست قطره خوراکیه

شما وقتی نمیدونی اثر کدوم واکسن باعث چی میشه پس تاپیک نزن ترس به جون بقیه مادرا ننداز .

مطالعتم صددرصد از پیج طرفداران طب سنتی و اسلامیه نه ی مطالعه جهانی

عزیزم شونصدتا واکسن میزنن انتظار که نداری اسامیشونو به ترتیب حفظ باشم...بعدم روی اثراتش رفتم تحقیق ک ...

خداروشکر سیستم بهداشت انقدر پیشرفته شده که زدن یا نزدن واکسن دست شما نیست 

اگر شما مطالعت کامل و دقیق بود باید میدونستی اثر کدوم واکسن باعث اتیسم میشه بعدم شونصدتا واکسن نیست ...

اول که سفسطه هات اصلا برام مهم نیست خودم میدونم دارم چیکار میکنم...بعدشم من برا خودم تاپیک زدم سوال پرسیدم جنابعالی هم خوشت نمیاد اطراف تاپیک من نپلک بسلامت