2777
2789
عنوان

بنظرتون این مرد از خودش بدش میاد⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 37 پست
پیام دادم یه کدی میخواستم. بعد شش ماه سین نکرد...

عجب شاید اتفاقی چیزی براش افتاده 

ولی خودت برای اینکه فراموشش کنی به خودت بگو من و دوست نداره دیگه وگرنه ولم نمی‌کرد 

اینجوری شاید راحت تر بتونی فراموشش کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب شاید اتفاقی چیزی براش افتاده ولی خودت برای اینکه فراموشش کنی به خودت بگو من و دوست نداره دیگه وگ ...

بخدا نمیدونم چیشد

یهو گذاشت رفت

من شش ماهه با یه سوال تو سرم زندگی میکنم 

اخه چرا...

🩷
دختر ماجرا هنوز اسمش میاد گریش میگیره🙂

حق داره بالاخره

ولی خب فکر کنم گریش بیشتر به خاطر اینه که حس میکنه اونچور که لایقش بوده باهاش رفتار نشده ، ممکنه هیچوقت فراموش نکنه ولی قطعا میرسه روزی که دیگه براش عادی تر میشه و کمتر اذیت میشه.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
بخدا نمیدونم چیشدیهو گذاشت رفتمن شش ماهه با یه سوال تو سرم زندگی میکنم اخه چرا...

خب چرا وقتی گذاشت رفت ازش چیزی نپرسیدی؟؟

همون موقع ها که ماجرا داغ بود چرا ازش نپرسیدی؟ 

شش ماهه پشیمون نشده ینیاخه دختر ماجرا تو رابطه فرشته بود🙂

خودتی دیگه؟؟ 

ببین من رفیقم با یکی جور شد همه جوره پشتش بود با بی پولی بد اخلاقی و....  همچی کنار اومد 

ولی ی دعوای کوچیک کردن چند روز از هم خبر نگرفتن 

بعدش متوجه شدیم پسره درجا رل زده😁

سه چهار تا رابطس بعد اون موضوع تموم کرده  ، خودش اعتراف کرد هیچکی مثل رفیقم نیست ولی برنگشت عذرخواهی هم نکرد

افتاده دنبال کیس جدید😒

خودتی دیگه؟؟ ببین من رفیقم با یکی جور شد همه جوره پشتش بود با بی پولی بد اخلاقی و.... همچی کنار اوم ...

ینی تنها پسری بود که من تو کل زندگیم قبولش داشتم

خیلیی خوب تظاهر کرد 

خب چرا وقتی گذاشت رفت ازش چیزی نپرسیدی؟؟همون موقع ها که ماجرا داغ بود چرا ازش نپرسیدی؟

پرسیدم

جوابمو نداد

قسم دادمش جواب بده اما نداد

بعد هم گفتم خیانت کردی و بلاکش کردم

اخه یه سری علائم داشت اما مطمئن نبودم اصلا

بعد چند روز دلم نیومد از بلاک درش اوردم ولی دیگه غیب شد تا الان بعد ۶ ماه

🩷
نمیدونم چرا کنار کشیده🙂 یهو کنار کشید

ای کاش اینجور آدمایی دلیل شونو میگفتن که آدم خودش و شرایط شو هزار بار برانداز نکنه

بی شک خیر و صلاحی توش بوده عزیزم

لایق بهتر از اون هستی

چشمت به کرم خدا باشه،بهتر از اون رو سر راهت قرار میده🌹

حق داره بالاخرهولی خب فکر کنم گریش بیشتر به خاطر اینه که حس میکنه اونچور که لایقش بوده باهاش رفتار ن ...

🥲🥲🥲🥲🥲

دختر ماجرا انقدر عاشقشه که نتونست با هیچ پسری اوکی بشه چون حس میکرد خیانت میشه. اسمش میاد گریه...دوسش داره هنوز...

🩷
ای کاش اینجور آدمایی دلیل شونو میگفتن که آدم خودش و شرایط شو هزار بار برانداز نکنهبی شک خیر و صلاحی ...

کاش میگفت

میگفت اصلا تو احمقی تو زشتی تو دلمو میزنی...هر چی... ولی کاش میگفت...

🩷
🥲🥲🥲🥲🥲دختر ماجرا انقدر عاشقشه که نتونست با هیچ پسری اوکی بشه چون حس میکرد خیانت میشه. اسمش میاد ...

الهی🥺❤️

بهتره دختر ماجرا به جای مرور کردن خاطراتش ، به بدی های طرف مقابل فکر کنه و به توانایی ها و ویژگی های مثبت خودش فکر کنه تا بتونه راحت تر کنار بیاد با این موضوع.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
الهی🥺❤️بهتره دختر ماجرا به جای مرور کردن خاطراتش ، به بدی های طرف مقابل فکر کنه و به توانایی ها و و ...

دختر ماجرا همسن خودته اگه سال تولدته اون عدد🙂

آره اینم هست... راست میگی... ولی ته دلش آروم نمیگیره. جونش به جون پسره یند بود... دوسش داشت. هنوزم داره. ولی اون حتی جوابشو نداد. بنظرت ناشناس بهش زنگ بزنه ؟ بگه فقط دلیلتو بگو و برو

🩷
دختر ماجرا همسن خودته اگه سال تولدته اون عدد🙂آره اینم هست... راست میگی... ولی ته دلش آروم نمیگیره. ...

آره سال تولدمه❤️

اگه اینجوری فکر میکنه اروم میگیره شاید

ولی نظر منو بخوای اگه طرف مقابل یکم درک داشت همون موقع میگفت، فکر نکنم الان هم بگه و شاید دختر ماجرا با این کار بیشتر اذیت شه

دختر ماجرا شرایط سختی داره ولی مطمئنم اونقدری قوی هست که میتونه کم کم اون ادمو فراموش کنه و به علایق و استعداد های خودش برسه:)