2777
2789
عنوان

قرص لتروزول کلومیفن دوقلو زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 139 پست
سلاممم من این ماه شبی ۲ تا لتروزل خوردم سونو کردم ۱۲ سیکل چند تا فولیکول خوب هم داشتم ولی آمپول رو ن ...

امپول ازاد سازی ربطی به دوقلو نداره 

اون امپول سینال اف هست که واسه دوقلویی همراه با قرص چند شب تجویز میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
امپول ازاد سازی ربطی به دوقلو نداره اون امپول سینال اف هست که واسه دوقلویی همراه با قرص چند شب تجویز ...

اخه از دکتر پرسیدم 

ممکن دو قولو بشه گفت اره 

منم ترسیدم نزدم 

۶-۷ تا فولی سایز خوب داشتم 

۲ تا آمپول گفت با هم بزن ۳۶ ساعت بعد هم اقدام‌ کن 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه از دکتر پرسیدم ممکن دو قولو بشه گفت اره منم ترسیدم نزدم ۶-۷ تا فولی سایز خوب داشتم ۲ تا آمپول گف ...

خب عزیزم گفته کلا ایندفعه قرص هارو خوردی فولی هات زیاد شده 

بازم انشالله که بدون امپول ازاد شده باشه و نی نی دار بشی به حق فاطمه زهرا هممون بچه دار بشیم خدا به هممون نی نی های سالم بده

حالا نکته اینجاست من هر ماه از ترشح خیس می شدم این ماه که لتروزل خوردم خشک خشکم از ترشح هیچ خبری نیس ...

پریودت منظمه؟

روز تخمک گذاریت میدونی کی هست

درد تخمک گذاری داری شما؟

بله پریودم منظومه تقریبا 

۲۶ الی ۲۸ روز

۲ روز پیش درد زیر شکم داشتک  یک طرف 

به نظرم تخمگذاری بود 

کیت هم گذاشتم ۲ خطپررنگ بود 

امروز کیت گذاشتم کمرنگ شده بود دیگه 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰
بله پریودم منظومه تقریبا ۲۶ الی ۲۸ روز۲ روز پیش درد زیر شکم داشتک یک طرف به نظرم تخمگذاری بود کیت ه ...

من تا دیشب علائم هایی داشتم نمیدونم تخمک گذاریه 

یا بارداری🥲🥲🥹البته الانم دارم بعضی وقتا

ببخشید علائمتون توی بارداری چی بوداخه الان چند روزه زیر شکمم درد دارم روی شکمم خارش دارم حساسیت سینه ...

۹ روز قبل موعد پریود درد داشتم برام عجیب بود از ۹ روز قبل اینقد درد پریودی داشته باشم بی بی زدم مثبت شد عددش ۵۴ بود ولی شک نکردم دکتر گفت دو روز بعد تکرار کن تکرار کردم بجای دو برابر ۵ برابر شده بود بشدت هم ضعف داشتم یعنی هر نیم ساعت ی جوری گرسنه ام میشد اگه نمیخوردم معدم از شدت ضعف گرسنگی درد میگرف و بالا میخواستم بیارم ...

هیچ جوره جمع نمیشه؟؟ تنها راهش ابدو؟؟

برا من راستش همینطوره من کلا بازم فقط شکمم ترک خورد ولی دوستای دیگم که دوقلو باردار بودن پهلو ها و رون پاهاشون هم ترک خورده بود من هنوز غصه میخوردم چرا از من ترک نخورده نکنه نی نیای من رشدشون خوب نبوده ....ولی تو بارداری دوقلویی ب بالا حتما بدنت ترک میخوره چون میخوان جا باز کنن ...و خب وقتی سزارین میشی بی برو برگرد یکم شکم برات میمونه و خب وقتی ترک داری لاغر کنی اون ترکا ب شدت نمایان میشن ولی چاق بشی سفید میشن