2777
2789
عنوان

قرص لتروزول کلومیفن دوقلو زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 139 پست
بی بلا عزیزم به دکترم گفتم دو قلو میخام یه مدت لتروزول خوردم ج نگرفتم الان هم کلومیفن با ازاد سازی ن ...

خب شما به دکترت نگفتی دوقلو میخام وگرنه شاید برات مینوشت 

منم به دکترم نگفتم بهش میگم اگه نوشت خب ننوشت تحقیق میکنم در موردش اگه خوب بود خودم میزنم امپول سینال اف 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه ماه پیش لتروزول خوردم یه کیست بزرگ شد حالا دو ماهه کلومیفن میده با ازاد سازی داروخونه میده اره ...

بدون امپول ازاد سازی نباید قرص تجویز کنن کیست میشه ۱ دوره مشکلی نیس از دوره های بعدی باید امپول ازاد سازی بدن

مرسی عزیزدل انشالله خدا بهت دوقلو بده من یه عالمه ایت الکرسی صلوات و چیزای دیگه نذر کردم برا شمام ایت الکرسی میخونم انشالله خدا بهت دوقلو بده

میتونم امپول ازاد سازی خودم بگیرم چون دکتر بهم نداد

نه حتما قبلش با دكتر مشورت كن.. چون امپولا هرموني هستن

و اينكه بايد تخمك به اندازه خوبي برسه بعد ازادسازي زده بشه

اگه سرخود بزني ممكنه كيست بشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شنیدم دم کرده برگ و شکوفه سنجد دو قلوزایی میاره خوده سنجد هم قبل هر وعده غذایی ده تا باید بخوری نمید ...

نمیدونم  یه چندتا چیز گیاهی نوشته بود یه خانومی بگیرین قاطی کنین باهم توی پریودی بخورین از اول پریودی تا اخر پریودی 

منم گرفتم ولی هنوز پریود نشدم که قرص یا اونارو استفاده کنم

ماه اولیه که قرص برام تجویز شده هنوزم ۳ماه اقدامم😂ولی خب نمیدونستم باید توی یه زمان مشخص برای بچه اقدام کرد تازه ماه قبل فهمیدم تخمک یا تخمدان چیه😑😂 دکتر بهم گفت توی زمان تخمک ازاد بشه باید اقدام کنی خب تجربه نداشتم کسی ام بهم نگفته بود حتی مامانم نگفته بود فکر میکرده میدونم

اخه من از هرچی بگی سر در میارم در مورد همچیم تحقیق زیاد میکنم همین یکی تا حالا نمیدونستم عجیبه نه؟😂

نه حتما قبلش با دكتر مشورت كن.. چون امپولا هرموني هستنو اينكه بايد تخمك به اندازه خوبي برسه بعد ازاد ...

باشه چشم

ایندفعه گفته استفاده کن بیا سونو شاید بعدش میخواد بده امپولشو

من دوقلو دارم ...چرا فک میکنی دوقلو راحته ؟! بارداری سخت استراحت زیاد و احتمال زایمان زودرس ...شب بیداریا ...مریض شدنای همزمان تقریبا تمام اعضای خانواده بی خوابای مکرر ...ولی خب شیرینه دیگه بچه هات تنها نیستن 

چرا گفتم بهش همینا رو میده هر ماه

خب شاید مشکل خاصی نداری برای همین میترسه بیشترش کنه خطرناک باشه

من فک کردم با قرص ها حتما باید امپول بزنم😂🫠

نه عزيزم

من خودم توي سيكل پريودم قرص خودم

بعدش ٣ روز امپول زدم بعد سونو شدم بعد ازادسازي

هر دكتر متناسب با شرايط برات تجويز ميكنه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوقلو دارم ...چرا فک میکنی دوقلو راحته ؟! بارداری سخت استراحت زیاد و احتمال زایمان زودرس ...شب بی ...

سخته خیلی ام سخته ولی لذتش بیشتره به بچهات نگاه کنی لذت ببری بزرگتر بشن باباشون از در بیاد داخل بپرن بغلش شیرین زبونی کنن به شوهرم میگم دوقلو بیارم باید باهم مواظبشون باشیما میگه دوقلو باشه خودم مواظبشونم😂هردومون عاشق دوقلوییم

سختیاشم به جون خریدم که دوقلو عزیزم

انشالله خدا حفظشون کنه برات 

عزیزم عرق فراسیون بخورتجربه شخصیمه

دوقلو داری شما😍

وای که اسم دوقلو میاد حتی اگه بچه های یکی دیگه باشن من عاشق مامانشون خودشون میشم😍😍😍قند تو دلم اب میشه