2777
2789
عنوان

قرص لتروزول کلومیفن دوقلو زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 139 پست
من خودم لاغرم ۴۸ .شکمم صافه میگم نکنه بعدش نیاز به ابدو داشته باشم😢

خب اگه ی قلو باشه میشه کرم زد یا روغن بزنی ... اما من چون بچه دوست داشتم و منتظر بودم برای خودم و همسرم مهم نیست درسته خب زیبای شکم میگیره ولی خب من همسرم باهاش مشکلی نداریم 

۹ روز قبل موعد پریود درد داشتم برام عجیب بود از ۹ روز قبل اینقد درد پریودی داشته باشم بی بی زدم مثبت ...

خدا کنه منم باردار باشم منم یه علائم هایی دارم که میگم شاید بارداریه ترشحام پنیریه چونک عفونت دارم ولی از دیشب باز ترشحام ابکی شدن ☹️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه ی قلو باشه میشه کرم زد یا روغن بزنی ... اما من چون بچه دوست داشتم و منتظر بودم برای خودم و هم ...

به دکتر نگفتی شما یه کرمی چیزی شاید باشه واسه ترک پوست 

من قبلا شنیدم واسه ترک بدن کرمی هست بگیر بزن انشالله از بین میره 

بدیش اینه قرمز میشه دختر خاله من بچه اش بدنیا اومد ترک قرمز افتاده بود 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
خدا کنه منم باردار باشم منم یه علائم هایی دارم که میگم شاید بارداریه ترشحام پنیریه چونک عفونت دارم و ...

به خدا توکل کن عزیزم انشاالله باردار باشی منم در اوج ناامیدی این اتفاق افتاد انشاالله خدا بهت دوقلو بده و خوشحال بشی

به دکتر نگفتی شما یه کرمی چیزی شاید باشه واسه ترک پوست من قبلا شنیدم واسه ترک بدن کرمی هست بگیر بزن ...

اره میدونم کرم هست ولی ما ی گروه بودیم که همه دوقلو یا س قلو باردار بودیم اون زمان ....من زایمان زودرس داشتم اینم دلیلش بود کمتر ترک خوردم شکمم ترک خورد ولی بقیه پهلوها ران پاشون هم ترک داشت و خب پوست ب شدت کشیده میشه و نازک میشه هر کرمی هم بزنی کمتر ترک میخوری ولی ن اونجوری که خیلی فایده باشه چون رحم برا ی بچه جا داره دیگه ی قل دیگه باید خودش ب زور جاش باز کنه