2777
2789
من خودم اول نان دادم بعد دکتر ازم پرسید گفت نان نده سوپرامیل بده منم دیدم پودرش چرب تره بچه بیشتر می ...

یبوست نشد؟ چون منم میخوام بدم نمیدونم چه مارکی بدم یبوست نشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبوست نشد؟ چون منم میخوام بدم نمیدونم چه مارکی بدم یبوست نشه

نه عالی بود شکمش خوب کار می کرد شب هم بی قراری نمی کرد فقط واسه شیر وعوض کردن بیدار میشد تا می‌خورد می‌خوابید 

هیچ تأثیری ندارن اینا

من همه این راه هارو رفتم خنکی میگن بخور لیمو خاکشیر شیرخشک همه جواب نداد بچه ای که فاویسم داره چندمرحله زردی می گیره فقط با شیر خشک آخرش برطرف شو 

من همه این راه هارو رفتم خنکی میگن بخور لیمو خاکشیر شیرخشک همه جواب نداد بچه ای که فاویسم داره چندمر ...

آره 

من انقدر سردی خوردم داشتم فلج میشدم 

آخرم تشخیص زردی شیر مادر دادن با شیرخشک خوب شد 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
آره من انقدر سردی خوردم داشتم فلج میشدم آخرم تشخیص زردی شیر مادر دادن با شیرخشک خوب شد

باور میکنی من چهارم مرحله پیش فوق تخصص رفتم دوبار تودستگاه رفت یه بار هم قطره داد آخرین دفعه گفت شیر خشک خب ازاول میگفتی حتما بچه باید این همه زجر می‌کشید 

باور میکنی من چهارم مرحله پیش فوق تخصص رفتم دوبار تودستگاه رفت یه بار هم قطره داد آخرین دفعه گفت شیر ...

دقیقاً همینو بگو 

بچه من ۳۶ هفته که دنیا اومد دوبارم بستری شد چند روز خب همون اول بگین شیرخشک 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️