2777
2789
عنوان

سر زبون داراااااا بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 41 پست
مادرت بگه : برو بِدشون به همون فامیلای مادریشون ، که همه کَسِتَن ، من چرا باید بزرگشون کنم که هفت پش ...

جون چه جواب حقی👌

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته امیدوارم کار به کتک کاری نکشه🤭

ن بابا مادرم وکیله ماشین خونه برای مادرمه ی بچه هم انداخته البته برای پدراصلیم بود ب مادرم رسید این دریده پرو میخواد همه چیزو صاحب بشه

ن بابا مادرم وکیله ماشین خونه برای مادرمه ی بچه هم انداخته البته برای پدراصلیم بود ب مادرم رسید این ...

آها پ با این حساب ، مامانت میتونه اینجوری هم جواب بده ، بگه:نکنه فکر کردی بچه هاتو بیاری پیش من، توقع داری به جایی برسن ؟من هرچقدرم تلاش کنم واسه تربیتشون، باز بی‌فایدس ، مگه نشنیدی که میگن ذات بد نیکو گردد آنکه بنیادش بد است ‌، توقع داری واسه بچه هات معجزه کنم که مثل بچه ها خودم بار بیان ؟

ن بابا مادرم وکیله ماشین خونه برای مادرمه ی بچه هم انداخته البته برای پدراصلیم بود ب مادرم رسید این ...

آها پ با این حساب ، مامانت میتونه اینجوری هم جواب بده ، بگه:نکنه فکر کردی بچه هاتو بیاری پیش من، توقع داری به جایی برسن ؟من هرچقدرم تلاش کنم واسه تربیتشون، باز بی‌فایدس ، مگه نشنیدی که میگن ذات بد نیکو گردد آنکه بنیادش بد است ‌، توقع داری واسه بچه هات معجزه کنم که مثل بچه ها خودم بار بیان ؟

بگه منظورت از خوبی چیه؟ من شاغلم برای کارهای شخصیم وبچه هام به زور وقت دارم شما برای بچه هات خونه وپرستار بگیر منم بخاطر شما گاهی مهمون دعوتشون می کنم

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بگه :مگه مادرشون خراب بوده و طلاقش دادن ، دختر به مادر میره ، از قدیم گفتن مادرو ببین ، دخترو بگیر

مادربزرگم60سالش بود 40روز نمیشه فوت شده ب مادرم  میگه گوه تو روح مادرت خیلی درد داره چی بگیم ک دردش بیاد

مادربزرگم60سالش بود 40روز نمیشه فوت شده ب مادرم میگه گوه تو روح مادرت خیلی درد داره چی بگیم ک دردش ...

مادرت بگه : مامانم خدابیامرز زن خوبی بودها ولی باهمه ی خوبیاش ، یه بدی داشت ، اونم این بود که آدم شناس نبود ، اون روزی که دست دختر گل و پاکشو گذاشت تو دست مردی که فکر می‌کرد مثل پسرشه ، باید فکر الانشم میکرد که بیخود و بی جهت فحش بخوره ، فحشایی که لایق یه مادر دیگس ، داره نثار مادر من میشه ، دست گلت درد نکنه حق دامادی رو خوب به جا آوردی واسش