بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوم معاون رو به کمترین گف چی دارین (منظورش درس بود)
رفیقم فکر کرد منظورش غذایی هست که میخوره گف الویه😐🤣
یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه
دهه فجر بود از بادکنک های سالن که تزئین کرده بودن 4 5 تا برداشتیم و تو کلاس بادکنک بازی کردیم نمی زاشتیم بیفوته زمین و سر و صدا می کردیم معاونمون ی دعوایی درست کرد که نگو پدرمادرامون رو کشید مدرسه ولی خیلی خوش گذشت 😂😂😂
دو سه بارم اردو خارج از شهر بردن ما رو مسیر هم طولانی 6 7 ساعت بود تو اتوبوس خیلی کیف کردیم اسم مدیرمون مریمه می خواست بازنشست بشه شوهرش و خودش اتوبوس ما بودن اهنگ نرو مریم رو می خونیم و می رقصیدیم 😂😂