2777
2789

خانومای عزیز من سه تا بچه دارم که خداروشکر همشون خواستنی هستن ..

اما برام خیلی عجیبه که یکیش انگاری مهره ی مار داره هر جا میره غش و ضعف میرن براش حالا اونقدری هم زیبا نیست ..برای من مادر خیلی زیباست از نظر ملاک های زیبایی میگم

دیگه پیر و جوون باهاش بازی میکنن و سرش دعواس این میگه بدین من ببرمش خونمون اون میگه یه ساعت ببرمش بیرون ...

خلاصه من کمی فکر کردم 

من توی دوران بارداری این پسرم تنها کار متفاوتی که کردم خوندن مداوم زیارت عاشورا بود ...خیلی خوندم ..

حالا

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

سر بچه ی سومم سوره ی عصر زیاد خوندم بچم خیلی آرومه خداروشکر ...

گفتم بهتون بگم شاید دوست داشتین امتحان کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عروسمون هم سر پسرش زیارت عاشورا کلی خوند ب شدت شلوع و شر و شور

جذابتی و نمک داره اما اذیتش زیاد

گاهی ب شوخی میگم انقد خوندی تو حزب یزید شد یا امام حسین

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
سر بچه ی سومم سوره ی عصر زیاد خوندم بچم خیلی آرومه خداروشکر ...گفتم بهتون بگم شاید دوست داشتین امتحا ...

همین بچت که میگی حاستنیه ارومه؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

سر بچه ی اولم یک گناه رو ترک کردم بچم خیلی پاک دامن بار اومده ..

لطفا بقیه هم تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن تا مامانای گل استفاده کنن

همین بچت که میگی حاستنیه ارومه؟

نه ..

سر یکی زیارت عاشورا خوندم خواستنی شد

سراون یکی سوره ی عصر خوندم آروم شد

والا عروسمون هم سر پسرش زیارت عاشورا کلی خوند ب شدت شلوع و شر و شورجذابتی و نمک داره اما اذیتش زیادگ ...

😄😄😄پسر منم اذیت داره اما با اون وجود میخوانش 

منم بعد از به دنیا اومدن بچه اولم نماز شکر به جا آوردم، خدا هم خصلت شاکر بودن را توی وجود بچم قرار داده. هر نعمتی که بهش میرسه خدارو شکر میکنه. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
عزیزم شما چندسالته؟ فاصله سنی بین بچهات چقدره؟من چندروزه پریودم عقب افتاده استرس شدید دارم

دوتاش شیر به شیر شدن ..خیلی سخته اما لذت بخشه

2810