2777
2789
جانم بفرمایید

عزیزم میشه سوال منوجواب بدی؟

دلم میخوادکنکورتجربی بدم خودم کاردانش بودم معدل دوازدهمم ۱۷/۷۱شد ونمره های عمومیم اینطورن

امادگی دفاعی ۱۸.۵۰

تعلیمات دینی ۱۹.۵۰

عربی ۱۳

فارسی۱۸.۵۰

سلامت وبهداشت۱۷

علوم اجتماعی۱۲.۷۵

این نمرات چطوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه سوال منوجواب بدی؟دلم میخوادکنکورتجربی بدم خودم کاردانش بودم معدل دوازدهمم ۱۷/۷۱شد ونمره ...

ببین اینا که خوب بود یعنی بد نبود ولی اگه بخوای کنکور تجربی بدی باید چهار درس اصلی تجربی هم یازدهم. و هم دوازدهم رو امتحان بدی که البته فکر کنم سال بعد هر سه سال رو باید دروس اصلی رو امتحان بدی چون هر سه سال تو کنکور تاثیر دازه

ببین اینا که خوب بود یعنی بد نبود ولی اگه بخوای کنکور تجربی بدی باید چهار درس اصلی تجربی هم یازدهم. ...

اهاعزیزم پس بایداوناروهم بخونم وپاس کنم؟بعدکه اینکاروکروم میتونم بدون هیچ مشکلی کنکوربدم ؟

QUOTE=348833932]تو تاپیک خودتم کاربرا خیلی زیبا جوابتو دادن     درددل شوهر خواهرت از دست زنش،حساسیتم داره ...[/QUOTE]

چون کاربرا هم یک عده شل مغز هستن عینه شما...بسته و محدود و عقب مونده🤣😅

QUOTE=348833932]تو تاپیک خودتم کاربرا خیلی زیبا جوابتو دادن درددل شوهر خواهرت از دست زنش،حساسیتم ...

نه همه مغزبسته ،شماخوبی  

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
QUOTE=348833932]تو تاپیک خودتم کاربرا خیلی زیبا جوابتو دادن درددل شوهر خواهرت از دست زنش،حساسیتم ...

تو تاپیکام نظرنده لطفا

الفرار از امثال شماها

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏