2777
2789
عنوان

دکتر روانپزشک گفت مغز بچت یکم کنده

608 بازدید | 89 پست

سلام صبح بخیر تو رو خدا بهم کمک کنید دختر من هفت ماهگی شروع ب دمر شدن کرد و تا نه ماهگی شروع ب چهار دست و پا رفتن دندون هم نه ما و نیمی در اورد 

از قبلش خیلی دختر ارومی بود یکهو فضول شد و همش در حال جنب و جوشه خیلیی خستگی ناپذیر و لجباز شده چیزی ک میخواد و باید حتما بهش بدیم البتخ اگر خونه باشم میتونم ارومش کنم و چیزی براش جایگزین کنم ولی جای دیگه که میریم خیلی اذیت میکنه 

کلا با دستاش خیلی بازی میکنه مدام یک دستش انگشت اشارش بالا هست و با اون یکی دستش ور میره وقتی تو ماشینی چیزی میشینیم دیشب تو مطب دکتر میخواست تمام میز دکتر و ب هم بریزه 

دیشب نوار مغز گرفتن ازش گفتن بچه یکم مغزش کنده ولی الان نمیشخ راجع ب اوتیسم یا بیش فعالی نظری داد باید ببینیم این کندی رو به کجا میرخ شایدم از خانواده ب ارث برده باشه گفتم ینی خیلی کنده مغزش.؟ گفتن نه ولی نرمال هم نیست الان من دارم سکته میکنم از دیشب تمام کارم گریه هست روانی شدم تو رو خدا بهم کمک کنید در ضمن هنوز راه نمیره ولی دست میگیره بدیوار و پشتی راه میره حرفم فقط ب شیر ک میخواد میگه به به

ب اسمش واکنش نشون میده ولی وقتی سرش تو کارتون دیدن باشه باید چند بار صدا بزنی تا بهت نگاه کنه وقتی گوشی رو ببینه میگیره رو گوشش الو میگخ یا وقتی کارتون بخوادگوشی رو سمتم میگیره میگه عه عه یا وقتی بگم اب میخوای مامان ب سمت ظرفشور یا گاهی اوقات یخچال نگاه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه برای بچه ادم تشخیص بزارن خیلی سخته تنها راهت اینه که صبوری کنی با گریه هیچی درست نمیشه قوی باش تو تنها تکیه گاه اون بچه ای 

باهاش خیلی تمرین کن کتاب براش بخون روی لامسه و بیناییش کار کن 

و بازم میگم صبور باش

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خوبه ب نظرم نگران نباش دکترا فقط بلدن شلوغش کنن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی