2777
2789
عنوان

دکتر روانپزشک گفت مغز بچت یکم کنده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 89 پست
عزیز جانماصلا. چنین حرفی نزدمفرزند شما. سنش کمهتشخیص. اتیسم یا طیف هم از دوسال ببعدزمانی که. کودک با ...

ن دختر من دستور پذیری دلره ولی نه همه چیز و مثلا میگم مامان توپ کجاست بهش نگاه میکنه میگم بیارش میارتش برام یا اب کخ بخواد لیوان از کابینت بدمیداره میگه عه عه تا الان توپ و بلد نبود پرتاب کنه ولی اونم کم کم یاد گرفت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که مغز بچه چطوری هست یعنی زرنگ یانه ازروی سی تی اسکن هم مشخصه؟؟؟؟

نمیدونم بخدا ولی این نوار مغزه اینطوری بود که چند تا چیز کوچلو مثل سکه رو سر بچه گذاشتن کلا یک دقیقه طول کشید

دقیقا مثل دختر من جدیدا فقط شیر که بخواد میگه ب ب یا گریه که میکنه و من و بخواد میگه ممممم

خوب ابن مشکلش چیه‌.پسر منم یه ساعت پیش دکترربودیم بند نبود یه جا .به نظرم تشخیصشون اشتباه بوده

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
ن دختر من دستور پذیری دلره ولی نه همه چیز و مثلا میگم مامان توپ کجاست بهش نگاه میکنه میگم بیارش میار ...

بزن اینترنت. Asq. سن ۱۱. ماهگی نگاه کن

ببین بچت. کدومارو. دست انجام مبده

اگه. طبق اون. جدول. رشد باشه. مشکلی نداره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
میدونی من یه بار تو اینستا بچه های اوتیسمی رو دیدم از بس گفته بودن حواستون ب بچه هاتون باشه زیر نظر ...

بچت‌عالیه‌هیچ‌مشکلی‌نداره‌خداروشکر

الکی‌نگران‌نباش‌پسرمنم‌همینه

هنوز‌۲ماه‌بزرگتره

ب اسمش واکنش نشون میده ولی وقتی سرش تو کارتون دیدن باشه باید چند بار صدا بزنی تا بهت نگاه کنه وقتی گ ...

کارتون رو کامل حذف کن 

یکی از عوامل پیشرفت اوتیسمه 

تا جایی که میتونی اجازه نده صفحه تلویزیون یا گوشی رو ببینه