2777
2789
عنوان

دکتر روانپزشک گفت مغز بچت یکم کنده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 89 پست
پسر شماچطوریه

خودم احساس می کنم خیلی شیطونه و نترس، مثلا تو خیابون باشه هر طرف خواست می‌ره اما از بلندی و ارتفاع می ترسه فقط تو خیابون نترسه و حرف زدنش هم خیلی کمه شونزدهم شهریور دو ساله میشه دکتر گفت الان نمیشه تشخیص داد منم نگران اوتیسم هستم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس تو اینترت راجع ب اوتیسم خوندم روانی شدم وقتی ک بیچاره بازی میکنه تمام حرکاتش زیر نظر میگیرم

وای مثل منی، راه می‌ره میگم چرا اینجوری راه رفت حرف نمیزنه میگم وای چرا تکرارش می کنه ، ولی شما اشتباه منو نکن عزیزم مطمئن باش چیزیش نیست، من فقط نگران اینم که بعد از چند روز حرفیو که میزنه دیگه تکرار نمی کنه یادش می‌ره ، ان‌شاءالله جفتشون سالمن

سلام. اگر تهرانید ممکنه اسم و ادرس دکترش رو بگید

سلام 

تهران

دکتر تکتم موسویان 

شهرک غرب بلوار دریا. بین پاکنژادو فرحزادی   شکوفان دوم.  کوچه بهاران اول..پلاک ۱۸ طبقه ۵ واحد۷

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ینی میگین اوتیسم داره بچم😔

عزیز جانم

اصلا. چنین حرفی نزدم

فرزند شما. سنش کمه

تشخیص. اتیسم یا طیف هم از دوسال ببعد

زمانی که. کودک بابد حداقل ۵۰ کلمه و. جملات. دوکلمه ای بگه

مثل بابا. اومد

و دستور پذیری داشته

پسر من. دستور پذیری هم نداشت

تاپیک های قبلمو. بخون

حتی درک هم نداشت مثلا میگفتیم بشین. یا نرو

نمیدونست بشین. یعنی چی ....

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من الان بندر عباسم چند رور دیگه میرم شیراز اونجا میبرمش دوباره

شیراز ببرش پیش دکتر خدیجه ظریفی ویزیت تکامل بگیر

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خوب الان ببخشیدبراچی‌بردیش‌روانپزشک؟

میدونی من یه بار تو اینستا بچه های اوتیسمی رو دیدم از بس گفته بودن حواستون ب بچه هاتون باشه زیر نظر بگیریدشون ک زود متوجه بشین خلاصه اینقدر گفته بود ک ادم احساس میکرد همه ی بچه ها مشکل دارن 

دختر منم الان یازده ماهشه راه نمیره ولی دست ب پشتی و اینا میگیره راه میره بعد حرف هم نمیزنه هنوز مامان و بابا نمیگه 

این موضوعی هم ک گفته بود مغزش کنده یه دکتر دیگه پرسیدیم گفتن نصف بچه ها همینطوری ان ولی ب مرور زمان خوب میشن سالی 15 روز جلو میفتن تا چهار سالگی

با همه ی اینا ولی بازم من نگرانم بدجوری این فضای مجازی روانم و. بهم ریخته

وای مثل منی، راه می‌ره میگم چرا اینجوری راه رفت حرف نمیزنه میگم وای چرا تکرارش می کنه ، ولی شما اشتب ...

انشالله امیدوارم هیچ مادری این نگرانی نیاد سراغش و تمام بچه ها سالم و سلامت باشن

یا این حرفات یاد پسرم افتادم برا چی بچه رو بردیم دکتر نوار مغز گرفتی این چرت و رتا چیه بچه ت ک عادیه ...

خانواده ی همسرم و خانواده ی خودم از دیشب یک عالمه سرزنشم کردن ولی این دل آروم نمیگیره