2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقتشه؟

دختر منم امشب بدحال بود کنارش بیدارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خسته نباشی این دورانم میگذره و میشه خاطره همه مامانا از این شبا دارند خداروشکر بچت سالمه تنت سالمه . ...

عزیزم ب خدا هر شبم اینجوریه آنقدر اذیتم می‌کنه ک خودمو میزنم گریه میکنم

عزیزم ب خدا هر شبم اینجوریه آنقدر اذیتم می‌کنه ک خودمو میزنم گریه میکنم

روزا نزار زیاد بخوابه تا شب خسته میشه خودش خوابش می‌بره 

احتمالا روز زیاد می‌خوابه یا ویتامنش کمه

شاید که خدا اینجوری خواسته
۴سالش تموم شده ب خدا بریدم دیگ اصن حرف نمیفهمه

بچه من کوچیکتره

خواهر من سر خواب بچه هاش خیلی دیکتاتور بود! میگفت ساعت ۱۰ هرکی بره تو اتاقش، گوشی و تبلت بیرون از اتاق، برق اتاق هم خاموش. آب هم با خودتون ببرید که بهانه بیرون اومدن نداشته باشید! ناچار بودن بخوابن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
روزا نزار زیاد بخوابه تا شب خسته میشه خودش خوابش می‌بره احتمالا روز زیاد می‌خوابه یا ویتامنش کمه

امروز ۱۰بیدار شد تا ۴ ک با بدبختی خوابید این عادیه ب نظرتون؟

من بچم یه ربع به یه ربع یانیم ساعت گریه میکنه شیرمیخوره دوباره یعنی تا۹صبح وضعم همینه صبح هم بدن درد ...

عزیزم لابد شیرت بچه رو سیر نمی کنه که بیدار میشه ببر دکتر متخصص کودک براش  شیر خشک متناسب تجویز کنه لازم باشه

خدایا خودت پشت و پناهم باش
2810