2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون من پیامارو قاطی کردم الان میخواین برای این دوستمون چله بخونید؟

خودم که میخونم این خانوم هم دعا میکنم براش حل بشه مشکلش

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
من مامانم میخوند خودمم یه چندباری خوندم ولی خوب متاسفانه یادم نیست چجور بود بزن نت سرچ کن کاملش میاد

ممنونم 

قبلا هم بهم گفتن 

یبارم خوندم اما حاجت نگرفتم یادمه 

باز میخونم توکل به خدا و امام جواد 

دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          
ممنونم قبلا هم بهم گفتن یبارم خوندم اما حاجت نگرفتم یادمه باز میخونم توکل به خدا و امام جواد

انشالله حاجت روایی بشید

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
من چله یس و واقعه و خیلی چیزارو گرفته بودم اما عاشورا رو اولین باره میگیرم روزه ۲۱ هستم و خیلی ذوق و ...

ایشالله بدون شک جواب میگیری امام حسین خیلی خوبه من ازش دیدم به طور خلاصه یه دونش رو میگم داداشای من از بچگی تو مسجد بزرگ شدن هرسال اولین نفر برای امام حسین پیش قدم میشن ما شوشتریم و یه شهر مذهبی مراسماتمون زیاده خب مادرم ما نمیدونستیم قراره فوت کنه من تو حیاط بودم هنوز یادمه یه مداحی راجب امام حسین گوش داد همون که میگه خاکم نکنید اربابم برسه خب ما مادرمون فوت کرد مادرم سید هم نیست مزار جفتی مادرم گفت دخترم اصلا به خوابم نیومده اما بعد از اینکه مادرتون رو خاک کردین اومد بخوابم گفت خوشحالم جام راحته یه زن سید رو تازه پیشم خاک کردن و من به این موضوع ربطش دادم و برداشتم از حرف اون زن این بود

من ی چله یاسین داشتم برای کسی بود بعد خیلی خیلی برکت آورد به زندگیمکسی نمیخواد باز چله بخونم براش؟چل ...

میشه برای من بخونی و دعا کنی این ماه باردار باشم و دوقلو باشه سالم و سلامت بعد ۹ماه به دنیا بیان خیلی محتاجم به دعااا

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین