2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چله نگرفتم ولی ی زمانی زندگیم خیلی ب**یی بود:)

مشاورم گفت رضوان سوره ملک رو بخون 

هروژ میخوندم

نه اینک همون روزا خوب شد زندگیم نه ولی تحمل رو اسون میکرد وای خدا  ب کافر نده

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
زیارت عاشورا همون بعد از ۴۰ روز نتیجشو دیدی ؟یا قبل از اینکه ب ۴۰ برسه

عزیزم مثلا الان من زیارت عاشورا روز ۱۲ام هستم برای نیت جدیدم هنوز نتیجه نگرفتم سوره ی ضحی رو همون روز خوندم شبش نتیجه داد سوره ی یاسین چند روز بعدش هرچی خدا بخواد شاید هم بعد از ۴۰ روز جواب بگیری اول خدا قربونت برم

😳😳😳😳 خواهرم اینو اینجا گفتی لطفاً جای دیگه نگو عزیزم

😐چرا

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
خدایی چرا ب گوشم نخورده؟همیشه هم قران میخونم چله برمیدارم کنجکاووو شدمممم

سوره فیل داریم عزیزم 

دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          
پول نده به کسی من برات انجام میدم خودم میخونم توهم دعا میکنم قبلا برداشته بودم میومدم اینجا اسم میگر ...

عزیزم بخدا گریه ام گرفته پس آدمهای خوب هنوز وجوددارن تو یکی از اونهایی تا ابد دعا گوی تو ومدیونت هستم اگه بختم باز بشه

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عای عزیزم دردت تو قلبم من میخام خیلی محتاجم به دعا ۳۴ سالمه هنوز ازدواج نکردم به هردری میزنم بستس تم ...

عزیزم شما که کارای زیادی کردی

یه صبح جمعه ای وقت بذار دعای چهل کلید رو کامل بخون

دو ساعت زمان می بره 

منتسب به حضرت زهرا سلام الله علیها هست

از خورده مادر مدد بگیر

اگر اشتباه نکنم اولش نوشته بخت پنجاه ساله باز میشه

من به چند نفر پیشنهاد کردم جواب گرفتن

اتفاقا پرسیدم گفتن گناهی نداره گفتم مدیون میشم گفتن نه دعا نیست طلسم نیست چله هس

از کی پرسیدی،بعدها اگه سایه سیاه دیدی خوف نکن فقط

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا