2777
2789
عنوان

جاریم همش غر میزنه همرو خسته کرده

122 بازدید | 14 پست

شوهر من با برادر شوهر کوچیکه چند ساله مغازه لباس باز کردن و امسال هم یکی دیگه باز کردن ) خب اینکارا سرمایه میخواد خدا شاهده خیلی دوندگی و خرج داره می‌گفت این دو تا داداش دست داداششون رو نگرفتن  شوهرش راننده هست بارها شوهرم گفته بیا سر یکی از مغازه ها وایسا پیش خودم حداقل اما نکرده قبول نکرده حالا همیشه در حال گله هست چرا کاری نکردن شوهر منم مغازه دار بشه و فلان خب اینکارا سرمایه میخواد باید حداقل از یه جایی شروع کنه حقوق ثابتی چیزی ، 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گناه داره برای اونم‌کاری کنن،من دلم سوخت

وا عزیزم 🥴😅 

اون موقع که شوهر من عرق می‌ریخت از خستگی کار میکرد اونا کجا بودن ؟ شوهرم نمیتونه براش مغازه باز کنه که

داره میگه بیا پیش من وایسا حقوق ثابت 

منتها اینا لقمه گنده می‌خوان

خب منم همینو میگم میگم باهاش صحبت کنن که کاری تر باشه

خیلی کردن 

ولی اینا لقمه گنده می‌خوان 

منتظرن شوهر من براشون مغازه جدا باز کنه نمیشه که اخه

اگه نخواد بفهمه ، هیچوقت نمیفهمه

اما  یبار به شوهرت بگو جدی به زنش بگه خودش نیومد زحمت بکشه کنار ما الانم اگر سرمایه هست و میخواد کار کنه بیاد ولی لطفا تا وقتی که سرمایه اولیش جور نشده دیگه گلایه نکن که ما هردو از همین نقطه شروع کردیم 

یبار جدی بهش بگید بعدم به شوهرش بگید ما خسته شدیم از کارای خانومت خودت باهاش صحبت کن 

خیلی کردن ولی اینا لقمه گنده می‌خوان منتظرن شوهر من براشون مغازه جدا باز کنه نمیشه که اخه

اینجور آدمها منتظر لقمه آماده‌اند

کلا حالت طلبکار دارن 

پنج تا انگشت هم به قول معروف از عسل کنی بزاری دهنشون باز گاز میگیرن 

این سری حرفی زد خیلی راحت بگو عزیزم اگه فلان قدر پول دارید که جنس بخرید برای مغازه و سرمایه کنید بسم الله وگرنه کسی پول نفت نداره بده به بقیه