2777
2789
عنوان

اگر یه روزی بچتون بگه چرا منو آوردید به این دنیا چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 30 پست

بخدا خیلی وقتا به این چیزا فک میکنم و واقعا به این باور زسیدم ما آدما با حیوونا فرقی نداریم میبینیم داریم تو دنیا زجر میکشیم لا بیپولی جامعه جنگ کلی کثافت و فساد بیرون ریخته ساده ترینش دیدن آدمای دروغگو دورو متجاوز منحرف دلال هس ۹۹ دخترا از بچگی بهشون دست درازی میشه یا فامیل یا بیرون پسرا هم تمینطور ولی بیشتر از دختزا خفه میشه. از بچگی تو مغزمون با کارتونا میخونن ازدواج و عشق با کارتون سیندرلا گرفته تا سفیدبرفی و باربی کلا دخترا رو اسکل میکنن دخترا تا سن ۱۹ تو هوان و احمقن کلی پسرا تومغزشون میخونن از خواب اشون میپرن کشک . بعد بخاطر هورمون دوباره میوفتن تو تله اخر ازدواج فشار اجتماعی هم از اونطرف سیاست جامعه تو شاغل کردن احترام بقیه رفتن بالا سن تا مجردی و ترد شدن از اونطرف همش دست به دست میده باید جفت گیری کنی بچه بیاری و این چرخه ادامه داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر این طوریه که اصلا نباید دیگه هیچ بچه ای به دنیا بیاد چون قطعا همه ادم ها کامل نیستن و از لحاظ مالی هم همیشه توی ثبات نیستن و با این وضعیت اونایی که قبلا وضع مالی متوثط داشتن هم از پس زندگی بر نمیان .

برای پدر و مادر شدن جدای از اینکه باید هر دو از نطر روحی و منطقی اماده باشن . بیش تر یه بحث احساسی هست که ادما تجربش میکنن .

به نطرم به جای اینکه بچه نیارن و کلا حذفش کنن باید خودشون رو برای تربیت درست بچه اماده کنن . کتاب بخونن و ...  این طوری هم خودشون حالشون خوبه و هم بچه . 

این که بچه راضی باشه که به این دنیا اومده یا نه به نطرم نه ربطی به ژن نه چهره و نه پول و ... داره اینا همش بستگی به نوع تربیت و نگاهی هست که پدر و مادر اون بچه بهش دادن .

بخدا خیلی وقتا به این چیزا فک میکنم و واقعا به این باور زسیدم ما آدما با حیوونا فرقی نداریم میبینیم داریم تو دنیا زجر میکشیم لا بیپولی جامعه جنگ کلی کثافت و فساد بیرون ریخته ساده ترینش دیدن آدمای دروغگو دورو متجاوز منحرف دلال هس ۹۹ دخترا از بچگی بهشون دست درازی میشه یا فامیل یا بیرون پسرا هم تمینطور ولی بیشتر از دختزا خفه میشه. از بچگی تو مغزمون با کارتونا میخونن ازدواج و عشق با کارتون سیندرلا گرفته تا سفیدبرفی و باربی کلا دخترا رو اسکل میکنن دخترا تا سن ۱۹ تو هوان و احمقن کلی پسرا تومغزشون میخونن از خواب اشون میپرن کشک . بعد بخاطر هورمون دوباره میوفتن تو تله اخر ازدواج فشار اجتماعی هم از اونطرف سیاست جامعه تو شاغل کردن احترام بقیه رفتن بالا سن تا مجردی و ترد شدن از اونطرف همش دست به دست میده باید جفت گیری کنی بچه بیاری و این چرخه ادامه داره 

چقدر قشنگ

خود بچه قشنگترین هدیه خداست

من میگم بچه یعنی اعتماد خدا به بنده ش

به بنده ش اعتماد می‌کنه و باارزش ترین خلقتش رو 

چند صباحی به امانت میسپاره

ما مالک نیستیم ما فقط امانت داریم چه پول دار باشیم یا نباشیم

خدایا ما رو ببخش که یه وقتایی امانت دار های خوبی نیستیم 😔

بخدا خیلی وقتا به این چیزا فک میکنم و واقعا به این باور زسیدم ما آدما با حیوونا فرقی نداریم میبینیم ...

عزیزم با احترام ...

در خط به خط پیامت جز ناامیدی ، یأس ، اضطراب و استرس

چیزی ندیدم

یاد فیلم های اصغر فرهادی ، ایرانی پر از چرک و کبودی

یه شستشویی به فکرت بده و از این حال و هوا جدا شو

عزیزم با احترام ...در خط به خط پیامت جز ناامیدی ، یأس ، اضطراب و استرسچیزی ندیدمیاد فیلم های اصغر فر ...

😂😂😂 یعنی میگی این حرفای من جز واقعیت نیستن ؟ یا شما خودتو به خواب زدی  که حرفای من برات سنگینه یا توان مقابله با واقعیتای جامعه رو نداری از اولین روزی که بچت پا میزاره تو مدرسه از اینکه نترسی بهش دست نزنن باید خیلی تو خواب باشی ، مگه نه اینکه بیشتر آدمایی که ازدواج کردن از روی اختیار نبوده ؟ یا پول ، یا تکیه گاه ، یا عشق هورمونی ، فشار اجتماعی ، ترد نشدن از اجتماع ، ترس از ترشیدن ، ترس از تنهایی در پیری ، غریزه جنسی ، فشار خانواده فامیل دوست ، یا اجبار بوده اون اختیاری هم که داشتن در واقع نداشتن . والا من مشاهداتمو گفتم یه جوون سالم تو این جامعه نیس برخی معتاد مجازی معتاد دود دم سیگار کثافت پور ن  رل بازی دختر بازی ماشین بازی  کافه بازی 

[QUOTE=348773691]😂😂😂 یعنی میگی این حرفای من جز واقعیت نیستن ؟ یا شما خودتو به خواب زدی  که حرفای من برات سنگی ...[/QUOTE

حرفایی که میزنی شاید درست باشه و اتفاق افتاده باشه

ولی حرف منم اینه که همه واقعیت دنیا این نیست 

پر از خشمی عزیزدلم

امیدوارم حال دلت خوب بشه

اینطور زندگی کردن واقعا سخته

من اطرافم چند نفر هستن وضع مالی شون خیلی اوکی هست یه دونه بچه هم دارن ولی همیشه ناراضی هستن خب خیلی تاثیر داره برا بچه بعد اینکه نه هدف نه کار نه پیشرفت هیچی ندارن ها نمیدونم چرا ناراضی هستن از وجود بچه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
[QUOTE=348773691]😂😂😂 یعنی میگی این حرفای من جز واقعیت نیستن ؟ یا شما خودتو به خواب زدی که حرفای ...

یعنی انقد وضعم خرابه ؟ 😂😂 نمیدونم بخدا از مردا بدم میاد با اینکه نمیتونم فطرتمو عوض کنم علاقه دارم ولی خب اعتماد ندارم . از بچگی که بزرگ شدم مرد جماعت برام همیشه ابهام بود هرز پرونی های پسرای فامیلو دیدم لاشی بودنشونو مردای بی عاطفه سنگدل و ... سنم کم هم نیس بگم از بلوغه کلا نمیتونم اعتماد کنم به هر فرصت آشنا رد میدم و سگ محلشون میکنم میدونم زنام همچین عالی نیستن ولی خب . بخوام بگم درازه یه روانشناس باید بشینه پشت حرفام ببینه چه خبره .

یعنی انقد وضعم خرابه ؟ 😂😂 نمیدونم بخدا از مردا بدم میاد با اینکه نمیتونم فطرتمو عوض کنم علاقه دارم ...

من خودم رنج دوران بردم تا تونستم به یک مرد اعتماد کنم برای ازدواج ... هیچ مردی رو در زندگیم جدی نگرفتم 

یه بار به همسرم گفتم تو یکی که مخم رو زدی

ولی اگر خدا اون روز رو نیاره ، یه روز نباشی ، دیگه محاله به

مردی در زندگیم اعتماد کنم

تلخی هایی که گفتی رنجِ روحی هر انسان آزاده ای می‌تونه

باشه. ولی عزیزدلم ما بی صاحب نیستیم

ما خدا رو داریم که مراقب مون هست

ما یک پدر مهربانی همچون امام زمان رو داریم که 

هر لحظه حواسش به ما هست

کافیه هر دم ارتباط مون رو باهاشون قطع نکنیم

خواهر خوشگلم ارتباط معنوی خودت رو با خدا بهتر کن

آسمون دلت آفتابی میشه

همیشه با خودم میگم خدایا ، این جهان در تاریکی محض