2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین سایز پوشک ربطی به چند ماهگی بچه نداره

ربط به وزنش داره

نوزاد از ۲ تا پنج کیلو باشه باشید سایز یک براش بگیری

مثلا زیر ۲۵۰۰ باشه سایز صفر مناسبه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببین سایز پوشک ربطی به چند ماهگی بچه ندارهربط به وزنش دارهنوزاد از ۲ تا پنج کیلو باشه باشید سایز یک ...

الان سایز یک رو چند بسته بخرم براش.هنوز دنیا نیومده ولی من وزن نرمال دنیا اومدن بچه ینی سه کیلو و نیم رو درنظر میگیرم.

سایز یک بسته ۴۰تایی چند بسته بخرم کافیه؟

ببین سایز پوشک ربطی به چند ماهگی بچه ندارهربط به وزنش دارهنوزاد از ۲ تا پنج کیلو باشه باشید سایز یک ...

الان سایز یک رو چند بسته بخرم براش.هنوز دنیا نیومده ولی من وزن نرمال دنیا اومدن بچه ینی سه کیلو و نیم رو درنظر میگیرم.

الان میخام بدونم چند بسته سایز یک بخرم براش؟

فعلا یه بسته بزرگ بخر ۴۰ تایی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
الان سایز یک رو چند بسته بخرم براش.هنوز دنیا نیومده ولی من وزن نرمال دنیا اومدن بچه ینی سه کیلو و نی ...

من خودمم رو همین وزن حساب کردم همون یه بسته  ۴۰ تایی سایز  یک گرفتم... میخوای بیشتر پوشک بخری سایز ۲ یه بسته بگیر

یه موقع بیشتر میخری زود براش تنگ میشه پاهاش اذیت میشه

پوشک که کم هم اومد زود میخری داروخونه