2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
این بنده خدا خودش بچه داشت و طلاق گرفت و بچه پیش باباش بوداین آقا اجازه نداد ک بچه رو بیاره پیش خودش ...

عه بچه داشت واقعا؟

چه بد اینطوری حساسيتش بیشتر شده. 

آره واقعا خدا کمکشون کنه

چون اون بچه بچه کاملا بی آزاری بود 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
عه بچه داشت واقعا؟چه بد اینطوری حساسيتش بیشتر شده. آره واقعا خدا کمکشون کنهچون اون بچه بچه کاملا بی ...

بله

و بیشتر تو ذهنش میگفت حالا ک من برا بچم مادر نمیکنم چرا برای غریبه مادر کنم؟پس شوهرمم دخترشو نا دیده بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت میگم تعلیقم شدم شدم یه روز یه زنه به اسم اقدس به اونجاش آلویه می‌مالد و روی تخت دراز می‌کشد شوهر ...

یا امام😂😂😂😂😂😂😂😱😱😱😱😱😱😱

یعنی هر روز یه چیز عجیب اینجا میشنوی😂😂

مرسی عزیزم فدات😅😅😘😘

تروخدا تاپیکمو پربازدید کنید نمیتونم لینکش رو بزارم برای بابام دعا کنید 😭😭😭

من محتاج دعای همتونم 😭 هر چند تا میتونید لطفا حمد و صلوات بگید

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏

به نظرم سم نبود خیلی هوبه گفته خیانت توجه نداره طرف تا مرگ سرشو هین کپک زیر خاک میبود خوب بود اون خانومم به خیال اینکه زنگنه خر غلطی میکرد 

اگه فوش دادی جواب ندادم بدون از بیشعوری خودت بوده 

چیزی ‌ک درحال حاضر یادمه گوجه سبز تو واژنش گیر کرده بود.

یا مهمین چند روز پیش خاله همسرش سبزی پلو و تن فرستاده بود ناهاربراشون و میگفت بهم بی احترامی کرده.

یا همین که زندگی برادرشوهرشو خراب کرده بود و میگفت نینم خیر بوده

😄

خلاصه سم زیاده 

مسعود که اومده بود نینی سایت ببینه چرا زنش همش تو نینی سایته

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

دختره زندگی پسر عموشو که با عشقش ازدواج کرده بود گفت با طلسم جدایی خراب کردم..به زن بیچارش تهمت زدن و بزور جداشون کردن

پسر عموی بیچاره گفت زن دیگه نگرفته و افسردکی داره همش تو اتاقشه