2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
زیاد بوده، یکیش خانمی که همسرش موقع رابطه تو واژنش بادمجون میکرد و وقتی اعتراض میکرد همسرش میگفت بقی ...

یا خدا😐

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خانمی اومد اینجا نمیدونم الان هستش یا نه 

میگفت پسرخالم چندسال عاشقم بود وهروقت ازم خواستگاری میکرد جواب منفی میدادم 

تا اینکه شنیدم رفته خواستگاری ی دختر و عقد کردن تا اینو شنیدم بهش زنگ زدم و انگار حس حسادت اومد سراغم قرار بود عروسی کنن بهش گفتم دوست دارم اونم گفت منم هنوز عاشقتم مهریه اونو کامل داد اومد منو گرفت 

وچقدر نی نی سایتی ها از این کارش حمایت میکردن چون فرداش جشن عروسی این خانوم بود 

انگار این وسط فقط ی دختر بیجاره قربانی شده بود و اصلا براشم مهم نبود و حیلیم راصی بود 🤕و نتونستم اینکارودرک کنم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

اونی که همش فکر میکنه سرنگ بهش فرو میکنن ایدز میگیره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
یکی چند وقت پیش ارتباط جنسی با جن گذاشته بود، کرک و پر آدم میریزه، یکی آلت تناسلی پسر 5 سالش رو گذا ...

کدوم کاربر

داستانشو بگو ببینم میشناسم

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

یه چیزی که تو تاپیکا تاحالا بهش اشاره نشده ولی من همیشه ذهنم درکیرشه 

چند سال میش ساعت ۳  ۴ شب یه دختره از دوست پسرش حامله بود میخواست سقط کنه و با راهنمایی کاربرا واقعا هم سقط کرد عکسم آخر گذاشت از جفت و جنینش تو حموم رو یه پارچه

هی تاپیکشم میترکید دوباره میزد 

یکی دوبارم کاربریش تعلیق شد دوباره زد تو همون یکی دو ساعت

سم نبود ولی عجیب بود

بچه ش مریض به جای دکتر بردن تاپیک میزنه کمک کنیددکتر نمیبری به اورژانس که میتونی زنگ بزنی ازشون مشور ...

یه وقتایی استرس انقدر بالاست مغز یاری نمیکنه

بعنوان یه مادر اینو گفتم

مثلا خودم بارها بچم مریض شده اما اصلا اون لحظه یاد اورژانس نبودم

یکی چند وقت پیش ارتباط جنسی با جن گذاشته بود، کرک و پر آدم میریزه، یکی آلت تناسلی پسر 5 سالش رو گذا ...

وای من تو خواب یه جن بهم تجاوز کرد. البته من مشکل اعصاب و روان داشتم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

چی بود خب

لعنتی اینقدر با روح‌وروانمون بازی کرد 

از آشنایی و روزهای خوشش با شوهرش،از سفراشون ،زندگی تو ترکیه کلی خاطرات قشنگ با آبو تاب تعریف میکرد،خیلی عاشقانه بود زندگیشون،که یهو شوهرش سکته می‌کنه تو خواب دیگه بلند نمیشه 

همچین چیزی بود 

لعنتی اینقدر هم احساسی توصیف میکرد از بالشی که دیگه سر شوهرش روی اون نیست،بوی شوهرشو میداد،اشک همه درآمده بود  

بعد کاربرای نی نی سایت آمارشو درآوردن عکسهایی که میزاشت مال یه بلاگر ترکیه ای بود  همه ی نی نی سایت رفته بودن تو پیج زنه کامنت گذاشته بودن گلبهار  

دقیق یادم نیست ولی اونجوری که یادم‌میاد اینقدر کامنتای نی نی سایت زیادیود که زنه تعجب کرده بود نمی‌دونم استوری گذاشت یا تو کامنتای یه چیزی گفت،دقیق یادم‌نمونده  

یکی از کامنتا یادمه، برای زنه توضیح داده بودن یکی با عکساش تو‌نی نی سایت تاپیک زده  خلاصه گلبهار جهانی شده بود اون موقع

اگه کسی دقیق تر یادشه بیاد بگه بخندیم

2810