2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

بچش ازگشنگی سیب زمینی خام خورده

هنوزبهش فکرمیکنم 

امیدوارم دروغ بوده باشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانمی میگفت اول گوشت رو چرخ میکنم بعدگوشت چرخ کرده هارو  میشورم جرا منم نمیتونم این کار خانم رو  هضم کنم 🤦🏻‍♀️😒

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

اونیکه گفته بود الویه رٌ در اصل باید با پلو خورد نه نون 😐

یکیم عکس ناحیه تناسلی ش رو گذاشته بود و‌ میکفت این جوشه یا زگیله😐

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یه آقایی تایپیک زده بود همسرم ازم رابطه peg میخواد گفتیم یعنی چی گفت یعنی اون فاعل باشه. من که گفتم با این سمها دیگه اسرا. ییل نیاز به جنگ با ایران ندارن. ما میام نی نی سایت خود به خود سکته می‌زنیم یا در اثر مسمومیت به حیات ابدی هل داده میشویم    

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

یک تاپیک بود که قشنگ حس کردم مو به تنم سیخ شده...

حس ششمی هررر چی می‌گفت راست بود ، خیلی دقیق ها... 

آخه از کجا میفهمید🤯

یکی هم با یکی مجازی برای ازدواج آشنا شده بود، مرده قبلش ازدواج کرده بود، اسم ، فامیل، تاریخ تولد، اسم پدرش با زن اول مرده به صورت کاملا تصادفی یکسان بود ، می گفت زن جن عاشق داره ، نمیگذاره شوهر سابقش ازدواج کنه🤯

یکی هم با قاتل ازدواج کرده بود، هررچی به پدرش می‌گفت طلاقه بدید، میگفتند ابرومون می‌ره نمیشه 🤯 

خدا خواست، مرده زن صیغه کرد ، بعد برادرو پدر زنه رو کشت ، بعد که اومد پزش رو به دختره بده، زنگ میزنه به پلیس و...اعدامش کردند

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

ی خانم کلی تاپیک زدن ک سرطان دارن و چقدر همه براشون دعا کردن و بچه های سایت مچشون رو گرفتن ک خانوم دروغ میگفته دلوین خانوم بعد نی نی سایت هم تاپیک در موردش زدن ک این خانوم کلا با احساسات بقیع بازی کردع و دروع میگفتن و سرطان نداشتن🤕🤕😒😒

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
با این تراز میشد واقعا؟حتی آزاد؟

مجاز میشه ولی رشتهای با آزمون هیچی قبول نمیشه

فقط مگه با سابقه تحصیلی بره

الان‌پرستاری ازاد کف قبولیش از تراز ۷۱۰۰ ۷۲۰۰ هست

پزشکی و .. که‌بماند 

🩵💙💙🩵
خیلیا اقدس اون دختره که میگفت سرطان خون داره الکی بود اون که عکس بلاگر ترکیه ای رو میگفت خودمم اون ک ...

کدوم؟

همون که گفته برا پیوند مغز استخون خونوادمو میخوان

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
2810