2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
یه تایپک بود یه خانم گفته بود میخوام نوزادم رو بفروشم‌ برم عمل زیبایی کنم:///

من اینو تو واقعیتم دیدم خانمه به شوهرش میگفت بچمون و بفروشیم ماشین مدل بالا بگیریم

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
خیلیبیچاره روانیم شده بود چون احساس حسادت به بچهه میکرد.خودشم اعتراف می‌کرد این اذیتش میکنه که بچهه ...

تو سرش

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تایپک بود یه خانم گفته بود میخوام نوزادم رو بفروشم‌ برم عمل زیبایی کنم:///

مم اینو تو واقعیت هم دیدم خانمه به شوهرش گفت بچمون و بفروشیم ماشین مدل بالا بگیریم 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
اره بنده خدا خیلی عذاب وجدان داشت از محبت های شوهرشبعد فک کنم هنوزم نتونسته بود از فکر پسره بیاد بیر ...

دوست من دوتا بچه داشت با ی اقایی فزار کرد یکماه شد تا پیداش کردن اونم زن و بچه داشت بعد رفتن خودشون معرفی کردن ک. شوهرش طلاقش بده با اون ازدواج کنه ولی شثهره طلاقش نداد حتی براش طلا خرید وقنی اومده بود براش گوسفند کشته بود 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
اره بنده خدا خیلی عذاب وجدان داشت از محبت های شوهرشبعد فک کنم هنوزم نتونسته بود از فکر پسره بیاد بیر ...

دوست من دوتا بچه داشت با ی اقایی فزار کرد یکماه شد تا پیداش کردن اونم زن و بچه داشت بعد رفتن خودشون معرفی کردن ک. شوهرش طلاقش بده با اون ازدواج کنه ولی شثهره طلاقش نداد حتی براش طلا خرید وقنی اومده بود براش گوسفند کشته بود 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
من اینو تو واقعیتم دیدم خانمه به شوهرش میگفت بچمون و بفروشیم ماشین مدل بالا بگیریم

اینا ادم نیستن حیوونن

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟
خیلیا اقدس اون دختره که میگفت سرطان خون داره الکی بود اون که عکس بلاگر ترکیه ای رو میگفت خودمم اون ک ...

این قضیه اقدس رو واسه منم توضیح بدین همه میدونن الا من😫😫😫😂😂😂😂

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

انشاالله به امید خدا که حل میشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
این قضیه اقدس رو واسه منم توضیح بدین همه میدونن الا من😫😫😫😂😂😂😂

من توضیح بدم تعلیق میشم 😂😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

2810