بخدا اونجوری هم خوب نیستمیگفت شدیم با بچه م مثل بز و بزغاله من خوابم میاد خودش سینه مو میگیره شیر می ...
شوخی کردم آره واقعا تنبلی هم حدی داره مگه همه چیز زندگی خوردنه، حالا یه عده میگن بیماریه یا شاید افسردگی داشته ولی از نظر من تنبلی داشته تنبلی حاد البته بی عرضگی شوهرش هم مزید بر علت بوده😐
خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
هر کی اسم اقدس الویه و جیش چرخشی و ماکارونی پلوپز رو آورد جیغ می زنم
جدید بگید
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی چند وقت پیش ارتباط جنسی با جن گذاشته بود، کرک و پر آدم میریزه، یکی آلت تناسلی پسر 5 سالش رو گذاشته بود که بزرگ هس، حالم به هم میخوره از اینجور عکسها ازتاپیکش اومدم بیرون تا نبینم عکس رو، یکی از کاربرا به شدت دروغگو هس، هرتاپیکش دروغ هس، یه بارم دعوا کردیم سر دروغاش، ولی کاربرا راحت باور میکنن، اما بعضی ها هم میگن تاپیکت سرکاری به نظر میاد، هر تاپیکش میخام برم یه چیزی بگم تا کمتر کار بر رو اسکول فرض کنه ولی اعصاب بحث ندارم