2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست

عجب شوهر قانعی که میخورده ما کم مونده صبحانه هم ازمون غذای گرم بخوان تازه بازم ززبونشون درازه🙄😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

خیلی ب اون بنده خدا فکر میکنم

یکی دیگم بود ک میگفت ب شوهرم خیانت کردم و با پسره فرار کردم شوهرم فهمید و منو بخشید و خیلی الان بهتر از قبل شده 

دیگ ازشون خبری نشد

آره بخدابهش میگفتن دکتر برو خوابتو با قرص تنظیم کنه میگفت نه میترسم معتاد شملحاف و تشکش رو قبل اومدن ...

😅😂😂😂😂

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟
هی خوشبحالشون مایی که سه وعده میپذیم کجارو گرفتیم فقط وقتمون هدر رفت

بخدا اونجوری هم خوب نیست

میگفت شدیم با بچه م مثل بز و بزغاله من خوابم میاد خودش سینه مو میگیره شیر میخوره

معجزه کن صبر مرا 

این و هرگز یادم نمیره 

میگفت زن داییش موکل داره با اجنه در رابطه است 

از عروسی برگشتن خونه دیدن زن دایی تو تاریکی لب پشت بام نشسته و یکدفعه غیب شد 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
این و هرگز یادم نمیره میگفت زن داییش موکل داره با اجنه در رابطه است از عروسی برگشتن خونه دیدن زن دای ...

وای بسم الله

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟
بخدا اونجوری هم خوب نیستمیگفت شدیم با بچه م مثل بز و بزغاله من خوابم میاد خودش سینه مو میگیره شیر می ...

اره عزیزم من اون تاپیک بودم دختره گفت شوهرم مهمون دعوت کرده خواب رفتم بعدم مجبوری براشون نرگس گذاشته بود 

یا پسرش سیب زمینی خام گاز میزد 

ولی خب منم با بچه کوچیک سختمه همسرم اصلا درک نداره همیشه باید خونم مرتب باشه و غذام آماده

اون که میگفت پسرم شش ماهشه دلم میسوزه پوشک بشه و دوساعت در روز بازش میزاره و تعریف کرده بود اکثر جاهای فرش جیشی هست و نمیتونم بشورم خونه بو ادرار گرفته🤮🤮

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
بخدا اونجوری هم خوب نیستمیگفت شدیم با بچه م مثل بز و بزغاله من خوابم میاد خودش سینه مو میگیره شیر می ...

اره عزیزم من اون تاپیک بودم دختره گفت شوهرم مهمون دعوت کرده خواب رفتم بعدم مجبوری براشون نرگس گذاشته بود 

یا پسرش سیب زمینی خام گاز میزد 

ولی خب منم با بچه کوچیک سختمه همسرم اصلا درک نداره همیشه باید خونم مرتب باشه و غذام آماده

شوخی کردم آره واقعا تنبلی هم حدی داره مگه همه چیز زندگی خوردنه، حالا یه عده میگن بیماریه یا شاید افسردگی داشته ولی از نظر من تنبلی داشته تنبلی حاد البته بی عرضگی شوهرش هم مزید بر علت بوده

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
2810