2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

عخخخخخخ جدی میگیییی؟؟؟؟🥴😂😂😂😂

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

منم اونو یادمه،  خیلی دوست دارم بدونم خوب شد بنده خدا 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

خیلیا 

اقدس 

اون دختره که میگفت سرطان خون داره الکی بود 

اون که عکس بلاگر ترکیه ای رو میگفت خودمم 

اون که هم شوهر داشت هم دوست پسر 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

گوجه سبز... 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
عخخخخخخ جدی میگیییی؟؟؟؟🥴😂😂😂😂

آره بخدا

بهش میگفتن دکتر برو خوابتو با قرص تنظیم کنه میگفت نه میترسم معتاد شم

لحاف و تشکش رو قبل اومدن فامیل شوهر انداخته بود تو حموم🤮

معجزه کن صبر مرا 
2810