2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست

وای الان یادم اومد یکی میخواست تو فاتحه مادر شوهرش خودشو بزنه به غش بهش بگن عروس خوبی بوده

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اونی که هر بار جاریش میدید یادداشت میکرد که چی پوشیده کامل و دقیقو قبولم نمیکرد کار بیخودی میکنه

چرا این کارو میکردع واقعا😐😂😂😂😂😂😂😂

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الان یادم اومد یکی میخواست تو فاتحه مادر شوهرش خودشو بزنه به غش بهش بگن عروس خوبی بوده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا این کارو میکردع واقعا😐😂😂😂😂😂😂😂

آره حتی رنگ جوراباشو یادداشت میکرد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نمیدونم چرا هرچی خوندم عجیب بود هم عجیب خنده دارو گاهی عجیب به شدت غمناک مث اون که چندشب پیش داستان زندگیشو گذاشت که خواهرش بیماری اعصاب داشت داداشش هم مرده بود مادرش آلزایمر داشت شوهرش بیماری چشم داشت که به پسرش منتقل کرده بود و....به شدت غمناک بود 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

ینفر دیگم بود آخرین باری که تاپیک زد قبل از عید بود

نمیدونم میشه گفت سم بود یا نه ولی دردناک بود.

با مرد بچه دار ازدواج کرده بود خودشم سنش بالای ۳۰ بود و طلاقم گرفته بود یبار

انتظار داشت شوهرش برای بچش خرج نکنه یا میگفت چرا من غذا درست کنم این بچه بخوره وقتی بچه من نیست

بعد دختره شانس آورده بود باباش کاملا پشتش بود اصلا اجازه نمی‌داد کاری بکنه.

امیدارم با این قضیه کنار اومده باشه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
ینفر دیگم بود آخرین باری که تاپیک زد قبل از عید بودنمیدونم میشه گفت سم بود یا نه ولی دردناک بود.با م ...

اگ بلایی سر بچه بیاره چی

اونکه سیزده به درپلوپز برده بود پارک ماکارونی بپزه هم خیلی در زمان خودش سم خالص بود

😂😂😂😂😂😂😂😂

2810