2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست
شوخی کردم آره واقعا تنبلی هم حدی داره مگه همه چیز زندگی خوردنه، حالا یه عده میگن بیماریه یا شاید افس ...

نه عزیزم افسردگی حاد داشته آدم باید خودش این افسردگی رو داشته باشه تا بفهمه بدبخت چقدر زحر میکشیده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه طرفم بهم خیانت بکنه خوشحال میشم یکی بیاد بگه بهم دست طرف برام رو بشه بخاطر همین اون تاپیک بنظرم عجیب نبود همیشه باید دست خیانتکار رو بشه 

یه نفر بود نامزد داشت بعد نامزدش هم بداخلاق بود هم چندبار زده بودش هم همیشه دعوا داشتن هم  کار ثابتی نداشت خانواده شوهرشم باهاش دشمن بودن حتی خانوادش میگفتن جدا شو ازش میگفت نه دوسش دارم بعد تاپیک میزد میگفت دعا کنید عروسیم بهم نخوره

میگفت صلوات بفرستید واسه حاجتم و چه سیاستی به کار ببرم که نامزدم از دستم نره 😂 یعنی فقط قصدش لباس عروس پوشیدن بود که خانواده پسره مخالف جشن گرفتن بودن.... وای چقد فشار خوردم سر تاپیکاش

اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

سیب زمینی خام می خورد البته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچها یادتونه یکی بود برادر شوهرشو بزرگ کرده بود بعد پسره سرطان داشت فکر کنم سرطان خون داشت  هی میومد میگفت دعا کنید براش یا یبار گفت برادر شوهرم لج کرده میگه میخواد درس بخونه با اون حالش ؟ خیلیم حالش وخیم شده بود 

خبری ندارید از اون کاربر؟

بچه ش مریض به جای دکتر بردن تاپیک میزنه کمک کنیددکتر نمیبری به اورژانس که میتونی زنگ بزنی ازشون مشور ...

شاید داره مشورت می گیره و دکتر برده .من خودم همیشه می خونم و‌کمک کننده است .اتفاقا فلسفه نی نی سایت همینه و تاپیک ها باید در همین راستا باشه ،نه این که جاریم تهداد النگوش از من بیشتره . البته خوب اینم خوبه و سایت رو از حال و هوای خشک درمیاره .ولی خوب هدف اصلی سایت از اسمش مشخصه

✔️ خبرنگار 

یه تاپیکی بود راجع به خانمایی که لب دریا پوشش رو رعایت نمیکنن و فلان ،بحث بالا گرفته بود که یه خانمه میگفت من خودم با حجابم ولی به شوهرم میگم از لج اونا تو رعایت نکن و فقط با لباس زیر باش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

همین دیشب یکی تاپیک زده بود ننم با جنا ارتباط اسکول فک میکنه چون خودش اسکله بقیه هم حتما اسکلن  

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
این قضیه اقدس رو واسه منم توضیح بدین همه میدونن الا من😫😫😫😂😂😂😂

بهت میگم تعلیقم شدم شدم یه روز یه زنه به اسم اقدس به اونجاش آلویه می‌مالد و روی تخت دراز می‌کشد شوهر وی که آلویه دوست داشته می‌آید و با نان میل میکند

2810