2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی ک دیدی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6098 بازدید | 283 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا الان یه خانمی تایپیک زده ،خودم شاغلم ،شوهرم دو تا شغل داره ک به جز خورد و خوراک و خرج ماهانه پنجاه میلیون پس انداز داریم اما نمیتونم یه خونه بخریم هنوز و رفتیم بانگ گفته ۳۰۰ میلیون وام میدن ماهی ۴۵ میلیون 🤧😐

همه گفتن وام نبوده نزول گیر بوده یارو😂

اخر اومد گفت وای الان پرسیدم ببخشید ۹۰۰ میلیون وام بوده ۴۵ تومن 

ینفر دیگم بود آخرین باری که تاپیک زد قبل از عید بودنمیدونم میشه گفت سم بود یا نه ولی دردناک بود.با م ...

این بنده خدا خودش بچه داشت و طلاق گرفت و بچه پیش باباش بود

این آقا اجازه نداد ک بچه رو بیاره پیش خودش بخاطر همین حس بدی ب دختر این آقا داشت

خدا خودش ب داد این خانم و دختر برسه

دلم خیلی برای بچه سوخت تو دنیای بچگیش چقد سعی میکرد ب چشم خانم بیاد

اون خانم خسته خوابالو که بچه ش تخم مرغ درسته میخوردشب تا صبح بیدار بودشام شیر و کیک میخوردن.

بازاینا یه چیزی میخورن پسرم کلاس اول بود مدیرمیگفت بچه ساعت۱۲پاشده دیده دیرشده مامانه خم خواب بوده هیچی نداده بهش همینجوری بچه روفرستاده مدرسه بچه هم تارسیده ازحال رفته زنگ مامانه زدن جواب نداده باباهه زدن،میگفت تازه بعدش مامانه زنگ زده که خواب بودم گوشیمم سایلنت بود

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

سمترین تاپیکی ک دیدم عنوانش لین بود فاطمه ی رروغگو و بد قول

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت

همین تاپیک ،رفقا دات آر آر 

چقدر رو مخه ،نمیدونم برا چی هست 😒

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
[QUOTE=348768446]نمیدونم چرا هرچی خوندم عجیب بود هم عجیب خنده دارو گاهی عجیب به شدت غمناک مث اون که ...

خب همین اخرش بوددیگه بعدگفت خودمم تصمیم داشتم یه مدت مهاجرت کنم ولی پشیمون شوم 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
2810