دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یا الان یه خانمی تایپیک زده ،خودم شاغلم ،شوهرم دو تا شغل داره ک به جز خورد و خوراک و خرج ماهانه پنجاه میلیون پس انداز داریم اما نمیتونم یه خونه بخریم هنوز و رفتیم بانگ گفته ۳۰۰ میلیون وام میدن ماهی ۴۵ میلیون 🤧😐
همه گفتن وام نبوده نزول گیر بوده یارو😂
اخر اومد گفت وای الان پرسیدم ببخشید ۹۰۰ میلیون وام بوده ۴۵ تومن
سمترین تاپیکی ک دیدم عنوانش لین بود فاطمه ی رروغگو و بد قول
اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است