دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آخ تو تاپیکای بروز شده اون بالا بود مثل یه پتک میزد تو سرم نخوندمش ماجرا چی بود اما احساس میکنم وقتی رفته به شوهر جاریش گفته بهترین حال زندگیش و داشته که جاریشو با خاک یکسان کرده درسته کار جاریش بهتر از کار اون نبوده اما میتونست یه پله پائین تر، به خود جاریش بگه شاید واقعا تو اشتباه اوفتاده بوده ومتوجه اشتباهش میشد و بر میگشت به زندگیش
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
یه دکتر چندش هم میگفت،استشمام بوی گوز برای بدنمفید هست..
واقعا؟؟
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .