2777
2789

خانومتون شاغل باشه یا خانه دار؟ خواسته ب قلبی خودتون رو بگین ک این حق انتخاب داده رو نمیگم کلا دلی چی دوست دارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مرد نیستم ولی با توجه به اونایی که دیدم (چه خواستگارای خودم چه دوستام ) اونایی که درآمدشون کمتره دوست دارن زنشون شاغل باشه اونایی که درامد بیشتر دارن میگن خانه دار

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

من که هنوز دنبالشم 😄😄😶🦅🦅🦅🦅  نیست که نیست

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

خانوم ادم  برده یا کلفت ادم نیست که شوهرش مدام براش تصمیم بگیره،اگه دوست داره شاغل باشه  خب شاغل میشه  اگه خونه داری دوست داره بازم انتخاب با خودشه

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز

خواسته قلبیم خانه دار

چون زندگی زیبا تره

خواسته ی عقلی

شاغل

چون زندگی سخته

خیلی خیلی سخته

باید کنار هم باشیم...

اما وقتی تفکر زنان نی نی یایت رو‌دیدم

میگفتن زن شاغل نباید پشت شوهرش باشه ...

فهمیدم  گزینه ی اول و اخر  خونه داره

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

والا از خداشونه طرف اومده بود خواستگاری دوستم بجای اینکه دوستم بگه تو چی دراوردی و پس اندازت چقدره اون هی ازش میپرسبد که چی داری از خودت ماشین داری یا نه🤣🤣🤣🤣🤣  دوره دوره پرنسسعلیه گلم

مردا اصن بشینن خونه ما میریم کاراشونو میکنیم زحمت نکشن

کاربری دست دو نفر 🐥❤

شغلی که بخواد انجامش خللی در کیفیت زندگی خانوادگی ایجاد کنه، مانع تصمیم برای فرزندآوری باشه و... برام قابل قبول نیست.

ولی اینکه فعالیت اجتماعی داشته باشه،  با بست نشستن تو خونه منفعل و راکد نشه و... با یک شغل تفننی و پاره وقت تو محیط امن و خاطر جمع مطلوبه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
2810