2777
2789

من که الان دراز کشیدم پسرم خوابه 

قبلش داشتم لوازم کلاس یوگام رو آماده میکردم فردا باید ساعت ۸ تیم بلند شم ۹ نیم راه بیوفتم دومین جلست ، پسرمم قبلش میزارم ژیمناستیک ۲۵ هفتمه و نی نیم هم دختره ❤️😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

ببخشید من نی نی ندارم فعلا 😅شما ک بارداری میش بگی 

باید چند ماه قبل اقدام مکمل و مواد غذایی با طبع گرم مصرف کرد؟

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من نی نی ندارم فعلا 😅شما ک بارداری میش بگی باید چند ماه قبل اقدام مکمل و مواد غذایی با طبع ...

اگه مشکلی نداشته باشید 

زمانش فکر نکنم ایراد داشته باشه ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه مشکلی نداشته باشید زمانش فکر نکنم ایراد داشته باشه ها

آخه خوندم ک ۳ ماه قبل اقدام باید مکمل و ۶ ماه قبل باید چیزای گرم بخوری 

موندم درسته یا ن🥲

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
نه دوتا پسر دارم سراین همسری منتظر دختر بود اخه علائمم متفاوت بود جات خالی سرروز پیش کلی سرجنسیتش خن ...

🤣🤣🤣جا خورد کلی

قراره در آینده ۳ تا عروس داشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا چیزای گرم؟

رحمت گرم بشه سرد نباشه ک دور از جون سقط کنی 

نمیدونم خودمم🥲خواستم از شما ک تجربه دارید بپرسم 

من ک تا حالا اقدام نکردم

🤣🤣🤣جا خورد کلیقراره در آینده ۳ تا عروس داشته باشی

اره🙂

یه هفته بودگیر داده بود که میخوان اسم دخترمو بزارم زویا رفتم سنو اومد بهش گفتم بچم مث من ازاسمی مه انتخاب کردی خوشش نیومده تغییر جنسیت داده😂 کلیم خندیدم فک کرد دارم باش شوخی میکنم برگشت میگه میرم ازدکتر بپرسم ببینم واقعا پسر یا من اسکل کردی🤣

اره🙂یه هفته بودگیر داده بود که میخوان اسم دخترمو بزارم زویا رفتم سنو اومد بهش گفتم بچم مث من ازاسمی ...

🤣🤣🤣 اشکال نداره قسمت بوده 

دو تا بچه های دیگت چند سالشونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه خوندم ک ۳ ماه قبل اقدام باید مکمل و ۶ ماه قبل باید چیزای گرم بخوری موندم درسته یا ن🥲

ربطی نداره عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رحمت گرم بشه سرد نباشه ک دور از جون سقط کنی نمیدونم خودمم🥲خواستم از شما ک تجربه دارید بپرسم من ک تا ...

نمیدونم من نشنیدم ول میگن گرمیجات باعث میشه بچه پسر بشه ولی قبل اقدام یه ازمایش بده اگ نیاز بود مکمل بخور ودندون خرابم اگه داری درست کن که بعدش اذیت نشی