2777
2789

الان اومدم تو سایت دیدم بچه ها تراز میپرسن تازه فهمیدم نتایج اومده خیلی دوران سختی واسم بود باورم نمیشه کابوس کنکور تموم شده 

دچار هزار جور مشکل روحی شدم تو این چندسال کلی زخم زبون شنیدم از فامیل هر سال با دست لرزون سایت لعنتی سنجشو باز میکردم ولی تموم شد اصلا باورم نمیشه 

خواستم فقط بگم اگر تو این دوران غصه ای دارین تموم میشه و برید دانشگاه همش میشه خاطره تازه اون زمان می‌فهمید چقدر الکی خودتونو داغون کردین 

این بارکد که تو کارنامه ی کنکور سراسری هست زده شناسه کارنامه علوم انسانی 

الان کسی اون بارکد رو با یه گوشی دیگه اسکن کنه بدون داشتن کد ملی و رمز می‌تونه کارنامه ارو ببینه توروخدا جوابمو بدید دارم از استرس میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال کنکور دادین؟؟ چی قبول شدین؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
طبق معمول عشق پزشکی بودم و هستم

من همه ی درسارو فولم حتی نهایی رو عالی دادم ولی توی آزمونا درصدام پایینه اینم بگم آزمون کم میدم  

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم