2777
2789

😭😭😭 ب دادم برسین تا بچمو میبرم دکتر تورو قران بگین چ خاکی ب سرم بریزم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دختر منم ۱۴ماهدداره اون هفته ناجور همین ویروس گرفت

چطوری خوب شد؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تاپیک اینجوری میزنی انتظار اینم داشته باش 

تپ هر استانی جرم و جنایت هست 

الان تو خود تهران که پایتخت کلی جرم و جنایت و تجاوز به ثوات خیلی وحشیانه تر اتفاق میفته 

ازونجایی که خیلی مردم شناختی رو بلوچ ها ندارن 

همبنجوریش خوف دارن 

و با اون فیلمای چرتی که صدا سیما با سناریوی های دروغیش ساخته بدتر 

درسته بلوچستان دعوای طایفه ای هست نمیگم نیست 

ولی شما بلوچستان خیلی بد توصیف کردی 

جرم و جناست همه جا هست 

من چایهارم تادحالا تو عمرم دعوای طایفه ای ندیدم خدارو شکر 

ولی از جنایاتی که از بقیه استانا شنیدم کرک و پرم هزاران بار ریخته 

خدارو شکر بلوچا حداقل از پشت و از سر نامردی خنجر نمیزنن

وقتی تاپیک اینجوری میزنی انتظار اینم داشته باش تپ هر استانی جرم و جنایت هست الان تو خود تهران که پای ...

اینو بخون تاریخشم ببین متنم با دقت بخون ک دلیل کشته شدن این سه نفر چی بوده من شهر خودمو ک خاشه توصیف کردم من پدرم و برادرام تو جنگ طایفه ای از دست دادم منی ک خانوادم درگیر جنگ طایفه ای هست دارم از جنگ طایفه ای حرف میزنمممممم اینک شما نشنیدین و ندیدین من برا شماها دارم میگم ک قدر زندگی پر از ارامشتونچ بدونین مواظب خانواده هاتون باشین درگیر نشن

اینو بخون تاریخشم ببین متنم با دقت بخون ک دلیل کشته شدن این سه نفر چی بوده من شهر خودمو ک خاشه توصیف ...

نباید مسومدی اینجا میگفتب همینجوریش بلوچها به ناحق قضاوت میشن 

مردم فک میکنن بلوچا لولو خورخورن

استانهای دیگه کم جرم و جنایت میشه 

همین تثویر وحشیانه که صدا سیما ساخته بس بود 

شما هم بیا اینجا اخبار بده 

تهش میشه توهین 

یه عده زبان نفهم میان از تخیلات ترسناکی که خودشون علیه بلوچ ساختن میگن 

همون صدا سیما واسه تخریب بلوچ بسه

خدایی دیدی تهش خودت هم اعصابت خورد شد 

نگو خواهر من نگو 

بلوچ اینجا به ناحق خیلی بد قضاوت میشه

وقتی تاپیک اینجوری میزنی انتظار اینم داشته باش تپ هر استانی جرم و جنایت هست الان تو خود تهران که پای ...

و اینک میگی بلوچا از پشت خنجر نمیزنن ی حرف محال شده اونا پدر بزرگامون‌و‌قبل اونا بودن الان دوره ای شده ک با پول میچرخه پول میگیرن هر غلطی میکنن از برادر فروشی بگیر تا هزار غلط دیگ فکر میکنی بابای من چطوری شهید شد تو این جنگ؟؟؟ پسرعموی بابام پنج میلیون گرفت از دشمنامون بابامو بهشون فروخت ببین پسرعموش متاسفانه همچین دنیای لجنی شده بلوچای با غیرت مال قدیم بوده دیگ اون دوره نیست

و اینک میگی بلوچا از پشت خنجر نمیزنن ی حرف محال شده اونا پدر بزرگامون‌و‌قبل اونا بودن الان دوره ای ش ...

باشه استانهای دیگه گل و بلبله 

خوبه سالی چند بار خبر سر بریدن و تجاوز و هزار وحشیگری میاد 

بیا برو بازم تاپیک بزن خودتخریبی کن

نباید مسومدی اینجا میگفتب همینجوریش بلوچها به ناحق قضاوت میشن مردم فک میکنن بلوچا لولو خورخورناستانه ...

میگم چرا نگم بزار همه دنیا بفهمن بلوچ چقدر جاهله ک بلند میشه خودش خودشو میکشه ماها میگیم خوبیم ولی بقران نیستیم همین ک‌دل و جرئت داریم برا هرکاری بلوچ بلوچ شده ولی با همیم دل و جرئت خودش داره نسل خودشو نابود میکنه

باشه استانهای دیگه گل و بلبله خوبه سالی چند بار خبر سر بریدن و تجاوز و هزار وحشیگری میاد بیا برو باز ...

الان ب جز این ک داریم نسلمونو نابود میکنیم همون اتفاقات استان های دیگ داره ب اینجا سرایت میکنه تورو نمیدونم مخالف این رفتارای جلف هستی یان  ولی همین بدحجابی ک تو بلوچا رواج پیدا کرده اینجام درگیر زنا و خیانت و.... این مشکلت شده الان دوس دختر دوس پسر اینجام عادی سازی شده ما هیچ دست کمی از استانای دیگ نداریم 

بچه های منم گرفتن شما بردین دکتر؟من امشب بردم گفت عفونت ویروسیه

تاپیکم مال برج ۵ جانم اره بردم دکتر خوب شد وضعیتش خیلی وحشتناک بود بچم کلا لاغر شد 

الان ب جز این ک داریم نسلمونو نابود میکنیم همون اتفاقات استان های دیگ داره ب اینجا سرایت میکنه تورو ...

داستان اون چندتا کورو شنیدی خواستن برن فیل ببینن 

اینجا هم میگی آدم کشی 

مردم فک میکنن بلوچستان سر هر چهار خفت میکنن نفری یه دونه گردن میزنن

فضای اینجارو نشناختی رفتی استان دیگه به چشم وحشی دیدنت 

دلت نگیره 

دیگه هم ریپلای نزن