2777
2789
عنوان

داییم هر روز زن میبره باغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 175 پست
از این تبلیغات اینستا هست که برای زگیل تنا سلیه بفرسته براش😳🤣

وای متاسفانه وحشتناک زیاد شده تازه جدیدا همینجا خیلیا تاپیک میزنن ک زگیل دهان گرفتن😂😂😂 معلوم نیس چجوری  زده ب دهنشون

.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چقدر مشمئزکننده است که یک عده بی‌عفتی و زناکاری رو سوژه  شوخی و خنده می‌کنند و به عادی سازی بیشترش دامن می‌زنند! 

در واقع خود این موضوع نشان از بی‌عفتی و نادرست بودن افراد داره که گناه کبیره و فساد به این بزرگی در نظرشون جا خنده‌دار می‌آد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خب نیازطبیعی هرانسانی هست البته اگر صیغه کرده باشه ک گناهی نیس

😐😐😐😐 اره پول دادن به کارگر جنسی اشکال نداره اره!!! 

بله زیاد شدن ایدز و زگیل اشکال نداره 😐😐 عجب

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

ایدز نگیره صلوات

Hpv رو شاخشه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

روشن فکرا الان میان میگن زندگیشه نیاز داره ب خودش مربوطه

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت

گفتید مجرده،نباید تو جاییکه مال خانوادس کارایی این مدلی داشته باشه غیر این مورد به شما ربطی نداره

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
2810