2777
2789

دختر پسرایی مث من ک ۲۰ .۲۱سالشونه چیکار کنیم چ شغلی انتخاب کنیم ک ب درآمد برسیم؟

چ رشته ای توی دانشگا ازاد میشه خوند یا چ دوره ای بریم 

مایی ک آرزوی ی گوشی خوب. لباس خوب و ...

تو دلمون مونده 

اگ کسی راهی میدونه بیاد بگه واقعا خستم نمیدونم چیکار کنمم💔🥺

لطفااا

درستو بخون انلاین شاپم خیلی خوبه بشرطی واقعا پیگیرش باشی

درس ک دیگ الان نمیتونم برا کنکور چون میفتم عقب میخام برم آزاد رشته آموزش ابتدایی

ینی آنلاین شاپ بزنم؟ماهی چقدر درمیارم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درس ک دیگ الان نمیتونم برا کنکور چون میفتم عقب میخام برم آزاد رشته آموزش ابتداییینی آنلاین شاپ بزنم؟ ...

بستگی داره به جنسی که میاری به تبلیغ و مشتری جذب کردنت یه دختر۲۱ ساله تو اینستا با۹میلیون شروع کرده تو چند ماه انقدر جذب وفروش داشته پیجشو قشنگ مدیریت میکنه محصولاتشم لباس زنونس خیلی قیمت مناسبه 

به نظرم فعلا تمرکزتون رو ادامه تحصیلتون باشه

البته هم زمان میتونین یه مهارت خاصی هم یاد بگیرین در کنارش

بعد خوب اگه گزینه خوبی واستون پیدا بشه میتونین ازدواج کنین و به خیلی چیزا برسید🤭

ولی ایشالا خوب تو رشته خودتون کار پیدا کنید

الان یکی از هم کلاسیهای من که دانشگاه آزاد واسه معلمی میخوند داره به یه مقدار حقوقی کار می‌کنه

به علاوه ازدواج هم کرده و عقدم هستش😍🥰

خدایا شکرت
به نظرم فعلا تمرکزتون رو ادامه تحصیلتون باشهالبته هم زمان میتونین یه مهارت خاصی هم یاد بگیرین در کنا ...

عه رفیقت الان رشته چی میخونه برا معلمی 

درسشو ادامه میده

ن ن فعلا اصلا دوس ندارم شوهر کنم تا ۲.۳ سال 

بستگی داره به جنسی که میاری به تبلیغ و مشتری جذب کردنت یه دختر۲۱ ساله تو اینستا با۹میلیون شروع کرده ...

میگن بدلیجات بیارم یا وسایل آرایشی شما نظر بدین

اون دختره الان ماهی چقدر درامد داره

عه رفیقت الان رشته چی میخونه برا معلمی درسشو ادامه میدهن ن فعلا اصلا دوس ندارم شوهر کنم تا ۲.۳ سال

والا دقیقا اطلاعی ندارم

فقط میگفتن واسه معلمی در دانشگاه آزاد درس میخونه🙏🏻🌹🌹🌹💐💐💐🌸🌸🌸

انشاالله که بهترین اتفاقات واستون رقم بخوره🙏🏻😍🥰🥰🥰🥰

خدایا شکرت