2777
2789
خلاصه بگم ما عاشقانه ازدواج کردیم وخیلی منو دوست داشت بعد انقد دعوای چرت کردیم که سردی افتاد بینمون

و کلا مدل شوهرم کینه ایه

الان خیلی سرد شده نسبت بهم وظایفشو انجام میده ولی سرد کم حرف ساکت بی محبت کلامی

منم کلا دنبالشم  همش راجب رابطمون حرف میزنم چطوری درست کنیم چیکار کنیم..

و اون بدتر میشه

چندبار به خودم فشار آوردم مثلا یه هفته ولش کردم باهاش خوب بودم ولی دنبالش نبودم ساکت بودم خیلی بهتر شده ولی مشکلم اینه من نمیتونم من آدم شلوغ وپرحرفیم و تشنه محبتشم

بشدت احساس شکست میکنم تو رابطه عاطفیم

بنظرتون برم روانپزشک بهم دارو بده یکم بیخیال بشم؟

چطوری جلوی خودمو بگیرم چطوری بدون محبت اون به زندگی عادیم برسم و برام مهم نباشه کم حرفه ساکته پاپیچش نشم

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

مردا اکثرا عطش رسیدن دارن همین، اگه شوهرت خودشیفته باشه تیپ شخصیتیش هیچوقت درست نمیشه و خیانت هم رو شاخشه. میدونی چجوری زندگیتو درست کنی؟ خودتو دوس داشته باش، از اون بکش بیرون، خودتو مالی و شخصیتی بالا بکش. شغل داری؟ حرفه ای بلدی؟ پس انداز چی داری؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خوبی اون زیادی بهش توجه کردی خودش و خر کردهمحلش نده درست میشه

دقیقا

درسته دعواها سردی انداخته

ولی اون بی محلی کرده ومن دنبالش رفتم

و بدتررررشده همه چی

مردا اکثرا عطش رسیدن دارن همین، اگه شوهرت خودشیفته باشه تیپ شخصیتیش هیچوقت درست نمیشه و خیانت هم رو ...

اهل خیانت نیست تا جایی که میدونم به منم میگه خط قرمزم اینه رعایت کنیم

روانشناش بردمش نگفته خودشیفته

ولی گفته بشدت آزادیش براش مهمه و اولویتشه تو زندگیش اصلا آدمی که نباید پاپیجش بشی تو دست وپاش باشی

بشدت زنای قوی دوس داره نه از لحاظ کار کردن از لحاظ شخصیتی مثلل من گریه کنم بدش میاد میگه اینقد ضعیف نباش