2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست با شوهر ناامید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست
به نظرم بهش گیر نده بزار یک مدت تو حال خودش باشه ، مجبورش نکن که زورکی محبت کنه

اصلا آدمی نیست ک من مجبور کنم اونم انجام بده بدتر میره تو خودش

اینطوری یعنی درست میشه؟؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم مشکل ما یک هفته ای درست شدهولی مثلا گاهی به خودم فشار آوردم اصلا سمتش نرفتم یعنی مهربون بود ...

خب چرا تو ول نمیکنی ی مدت سعی کن کوتاه بیای دعوا بحث هیچی مهربون و ساعت تموم بخدا منم کلااا شخصیتش اینه محبت نکنه اما الن حداقل بهتر شده

یکم تحمل کن دیگه ظرفشستن و غذا پختن بزار وقتی اومد ک هی بری تو اشپزخونه 

ببین کاری نکنی ک خودتم سرد بشی واقعا ها فقط واسه ی مدتته

خاستی هم ی مشاوره ببرش

یه هفته دعوا رو کنار بزار مردها از غر غر بدشون میاد 

بگو بخند جک تعریف کن فیلم کمدی با هم ببینین به عقایدش احترام بزار 

بهاهش لج نکن بگو بله شما درست میگین 

غرورشو زیر پا نزار بزار احساس نکنه یه مردی هست که حتی نمیتونه از عهده زنش بر بیاد و زنشو راضی نگه داره 

از تعریف کن اما به موقع 

مطمعنم با وجود ی که گفتی همدیگرو دوس داشتیم ای کارا میتونه به رابطه تون عشق ببخشه 

چرا خب؟ چیزی پیش اومده بین تون؟اتفاقی براش افتاده؟

فقط دعوا کردیم سرمسائل الکی چرررت و پرررت

اون مواقع دعوا ترک میکرد من کش میدادم وای انقد دعوا کردیم دیگه خسته شد

فقط دعوا کردیم سرمسائل الکی چرررت و پرررتاون مواقع دعوا ترک میکرد من کش میدادم وای انقد دعوا کردیم د ...

اوه درچه حد دعوا میکردین؟

باید توام کوتاه میومدی احتمالا کینه ب دل گرفته

منم مثل شوهرت کنار میام کنار میام یهو دیگه بیخیال میشم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
منم مثل شمابودم یادگرفتم اویزون نباشم وقتی اویزون نباشی خودباخودبحثاکم میشه اون موقع میبینی چقدراروم ...

اویزون نباش ولی مهربونیتوداشته باش ببین چقدرنتیجشومیبینی خیلی جواب میده من زمانی شوهرم میرفت سرکارزنگ میزدم میگفتم چرابهم زنگ نمیزنی یامثالهای ای مدلی وباعث میشدبیشترفاصله میگرفت منم باخودم گفتم هرچی بیشترمیرم سمتش اون بیشترمیره  الان منم دیگه اویزون نیستم همواون ارومه وهم من وزندگیمونم خداروشکرجریان داره

اکثر روزا بسیار کم حرفههیج مهرومحبتی نمیکنه تو کلام و اینایخ و سرد

خب تو فکر میکنی الان بقیه دارن لاو میترکونن؟من تو گوشیم...شوهرم تو گوشیه...مکالمه در حد دو کلمه...بش میگم پشه کشو بیار من حال ندارم...پشه ها اذیتم میکنن لبخند میزنه میگه من از تو بدترم...و منم با لبخند جوابشو میدم و تمام...

خودش داره راهکار رو نشونت میده چرا استفاده نمیکنی؟

نمیدونم بشدت احساس شکست میکنم تو رابطه عاطفیم

بشدت دلم محبت و عشق میخواد

من دقبقا باید جیکار کنم؟

خب داره میگه اویزون نباش...یعنی هی گیر میدی میگی بمن محبت کن؟؟بوسم کن؟چطوری مثلا؟

مثلا دیروز رفتیم بیرون

توماشین حتی نگاهمم نمیکرد حرفم نمیزد

من خرف میزدم راجب مسايل کاریش واینا جواب میدادا

ولی کاملا این مدلی

من مثلا میگم جی شده من کاری کردم؟ یعنی هیج وقت رابطه ما درست نمیشه؟

نمیدونم بشدت احساس شکست میکنم تو رابطه عاطفیمبشدت دلم محبت و عشق میخوادمن دقبقا باید جیکار کنم؟

بچه هاراست میگن کتاب زنان زیرک رو بخون بخدا قدم به قدم راهکار داده راهکارهاش هم قابل اجراست شعار نیست مردسالارانه هم نیست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
کتاب چرا مردان جذب زنان باهوش می‌شوند رو بخون و برای خودت یه سرگرمی پیدا کن یه هنر یا مهارت یاد بگیر ...

دقیقا سوالم اینه منم باید کم محلی کنم؟

یا من خوب باشم وفقط تو حال خودم

واقعا درست میشه؟؟

همسر من با پدر مادرخودشم چندسال پیش اینمدلی شد

چون با اونام سرمسايل تکراری دعوا داشت یه مدت

بعد یه مدت کلا ول کرد و فقط میرفتیم سرمیزدیم و اصلا حرف نمیزد اونجا 

بعد مثلا یکسال اینا که اونام ول کرده بودن و نمیگفتن جرا اینطوری شدی بعدش خوب شد معمولی شد

به منم میگه اگه یه چاره داشته یاشه رابطه ما اینه که به مدت یکسال ازمن درخواست محبت و چرا اینطوری شدیم واینا نداشته باشی

یه مدت صبر کن ببینیم چی میشه

ولی تو اصلا صبر نمیکنی تو فقط میخوای!!

مثلا دیروز رفتیم بیرونتوماشین حتی نگاهمم نمیکرد حرفم نمیزدمن خرف میزدم راجب مسايل کاریش واینا جواب م ...

والا اخه ماهم همینطوریم...راجب عشق و محبت حرف نمیزنیم...من محبت رو تو کار کردنش تو برق افتاب...تعهدش...تلاشش برای زندگی...تشکرش بابت غدا...هدیه روز تولدم...اجازه دادنش بابت کارام.امکانتی ک فراهم کرده برامون..همینکه ببردمون بیرون بگه بستنی میخرم براتون...اینا میبینم دیگه...

خب چرا تو ول نمیکنی ی مدت سعی کن کوتاه بیای دعوا بحث هیچی مهربون و ساعت تموم بخدا منم کلااا شخصیتش ا ...

مشاور برا آخر این ماه وقت داده

قبلا هم چندجلسه بردمش

گفته یکم آدم سختیه و یکم  حساسه

من بشدت احساس شکست میکنم و غمگینم به خودم فشار میارم جندروزی ولش میکنم دوباره از اول گاهی باخودم میگم این زندگی دیگه درست نمیشه...گاهی میگم برم روانپزشک بهم دارو بده بلکه یکم بخییال شدم

یه هفته دعوا رو کنار بزار مردها از غر غر بدشون میاد بگو بخند جک تعریف کن فیلم کمدی با هم ببینین به ع ...

نمیشه باهاش اینکارارو کرد

تا دوماه سرش بشدت شلوغه کلا روزی یکساعت میبینمش اون یه ساعتمدخسته  وکم حرفه