2777
2789
عنوان

خانمااا یسوال در مورد اون کمدهایی که داخلش تختم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 16 پست
ممنون عزیزم.من خیلی به این علاقه دارم که به خونه برسم...وسایل خونه بگیرم..از این چیزا خوشم میاد.ولی ...

عزیزم همسایتون حتماً به کمبود داره که اون رو تو زندگی شما میبینن به خاطر همین هی میخواد برای اینکه خودش رو گول بزنه همه چیز خودش رو به رخ شما می‌کشه.شوهر شما خسیس نیست وضعیت اقتصادی جامعه خیلی خرابه ومردا زیر فشار زندگی هستن .من خودم الان دوستای بود که یه لباس یه تونیک یا شال نگرفتم بیشتر برای بچه ها میگیریم هر دوتامون منم بعضی اوقات از همسرم دلگیر میشم ولی دیگه اونام تقصیری ندارن این رو بدون مامان من همیشه می‌گفت ما زندگی مردم رو از بیرون میبینیم وبا عمق زندگی خودمون مقایسه می‌کنیم . نزدیکترین فرد هر کسی دوزندگی همسرشه وعزیزترینش.خدا بازهم حفظتون کنه قدرش رو بدون خوشبخت باشید وشاد

عزیزم همسایتون حتماً به کمبود داره که اون رو تو زندگی شما میبینن به خاطر همین هی میخواد برای اینکه خ ...

ممنونم عزیزدلمممم..‌

اره گلم بنظر خودمم خیلی دروغ میگه اون همسایمون‌..باورت میشه پلاستیک اینا  و مثلا بطری اینا..ظرف شامپو اینا جمع میکنه میزاره تو راه پله اونارو میفروشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.