2777
2789
عنوان

بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور واقعا شرایطم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 26 پست

من با یه مشاوری به اسم علی ندایی رزرو کردم

قیمتش خوب بود خودشم نمیدونم کارش چجوریه

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من خودم 3 سال پیش با استاد افشار انتخاب رشته کردم. و بهترین رشته‌ای که میشد قبول شدم.
چند تا فرق ایشون با بقیه دارن که دوستان سال قبلی من به من گفتن و خودم هم تو انتخاب رشته دیدم. 

اولیش اینه که با صبر و حوصله و خوش اخلاقن
بعد تمام کار انتخاب رشته رو خودش انجام میده به پشتیبان و دانشجو کار تیمی اعتقادی نداره
انتخاب رشته رو روی کاغذ و اکسل انجام میده و با ظرفیت همون سال کار داره
بسیار با سواد هست در مورد رشته ها، آینده شغلی، وضعیت بازارکار، درآمد، مهاجرت و خیلی چیزای دیگه

و مهمترینش اینه که تعداد محدود قبول میکنه برای انتخاب رشته ولی اگر بتونی وقت بگیری ازش سنگ تموم میذاره 

کلا رک و صادق میگه این رشته رو 1 درصد احتمال داری بیاری و اینو 99 میاری و همونی که میگه درسته. 

سلام من خودم 3 سال پیش با استاد افشار انتخاب رشته کردم. و بهترین رشته‌ای که میشد قبول شدم. چند تا فر ...

یادم رفت استاد افشار اسمشون امیر حسین افشار هست با کس دیگه اشتباه نگیرین
فک کنم اینم شماره ایشون بود اگر عوض نشده باشه 09208085905

واقعا پشت کنکور موندن اعصاب می خواد من خودم پشت کنکوری تجربی بودم واقعا آدم باید بدونه می تونه اصلا پشت کنکور بمونه یا نه 

چون واقعا خواستن تا تونستن خیلی فاصله است توی کنکور 

خیلی ها پشت کنکور می مونن ولی نمی تونن باید ادم همه فاکتور ها رو در نظر بگیره به نظرم همین امسال پاشو برو 

با این تراز و رتبه که قبول میشی یه چیز خوب ولی حتما از یه جایی کمک بگیر 

طبق چیزی که گفتی حتما یه سر به مدیکال بزن چون توی پکیج همین انتخاب مشاورش اومده یه دو سه تا تست شخصیت شناسی و یه تست واسه این که بینه روحیه پشت کنکور موندن رو داری یا نه رو گذاشته واسه همین خیلی می تونه کمکت کنه قیمتشم من چک کردم تو رنج بقیه سایت های انتخاب رشته بود 

من یه مشاور خفن سراغ دارم طرف روانشناسه اینایی که انتخاب رشته میکنن فقط دفترچه پر کردن بلدن ولی این بنده خدا چون متخصص استعدادیابیه قشنگ وقت میزاره و استعدادیابی میکنه خواستید تماس بگیرید باهاشون من که واقعا راضی بودم و نتیجه گرفتم 

09010601490

واقعا پشت کنکور موندن اعصاب می خواد من خودم پشت کنکوری تجربی بودم واقعا آدم باید بدونه می تونه اصلا ...

اینی که بهت میگم تست تاب آوری هم میگیرن ببینن اگه میخوای بمونی توان پشت موندن داری یا نه