2777
2789

از دیشب دلم بدجور شکسته ،همش گریه ام میگیره 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو باشه بخاطر حرف تو آتیش جهنم میخرم

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

چرا؟ دعواتون شده؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خب وقتی شرایط بچه ابردن نباشه بهتره اصلا دنیا نیاد

لابد شوهرت میدونه نمیتونه نیازهای بچه رو برطرف کنه بچه ابردن مهم نیست که اونو همه بلدن باید بچه طوری بزرگ شه ک مث خودمون حسرت خیلی چیرا بدلش نمونه(این نظرمنه حمله نکنید بهم)

من مخالف سقط جنین نیستما ولی بعضی آقایون فکر میکنن خیلی کار راحتیه 

زن یه قرص میخوره و تمام 🙄 نمیفهمن سقط میتونه هزارتا عوارض داشته باشه برای مادر؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب وقتی شرایط بچه ابردن نباشه بهتره اصلا دنیا نیادلابد شوهرت میدونه نمیتونه نیازهای بچه رو برطرف کنه ...

چند کلاس سواد داری؟؟؟ آبردن؟؟!!!!!!!!!!!!!!شما اول املای درست رو یاد بگیر بعد بیا نظر واسه سقط یک بچه بده

چرا بچه چندمته

بارداری  اولم بعد کلی انتظار و دکتر دوا خدا خودش بهم داد و ولی شش ماهه بارداربودم ک زایمان زودرس کردم و نموند ،😭

دومی رو با دارو و کلی استرس سال بعدش بدنیا آوردم و شد تموم زندگیمون و خیلی زحمت برایش کشیدیم ولی چون یکم بی شانسم هم بد غذا هم بد خواب و لوس که همش از تربیت خودمونه ک خیلی دوستش داریم و دوسالو نیمهشه

الان سه ماهه باردارم ،چون دیشب دخترمو دعوا کردم ک بگیر بخواب میگه کی گفت دوباره بچه بیاری تو ک اعصاب نداری و برو سقطش کن همین یدونه بسه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.