سلام بچه ها عاجزانه کمک میخوام بچه هام دوقولن یه سالشونه غذا نمیخورن و هردوشون شیر خودم رو میخورن یکیشون بعضی موقع ها شیر خشک میخوره اونم خیلی کم ...... چون روزا غذا نمیخورن شب تا صبح در حال شیر خوردنن نه شب خواب دارم نه روز خیلی عصبی شدم الان سه چهار روزه شروع کردم به کتک زدنشون حوصله ی خودمم ندارم نه به خودم برسم نه به خونه ....... غذا نخوردنشون برام شده عقده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درست میشن کم کم پسر منم همین جوری بود آلان خیلی بهتر شده ببین چی دوست دارن همونو درست کن بده اشکال نداره تکراری هم یود بده کم کم بهتر میشن پسر من ۱ سال ک پنج ماهشه
درست میشن کم کم پسر منم همین جوری بود آلان خیلی بهتر شده ببین چی دوست دارن همونو درست کن بده اشکال ن ...
سیب زمینی . سوپ . آبگوشت . کله پاچه . گربه. پنیر . میوه هر چیزی رو بگی امتحان کردم یا دهنشون رو قفل میکنن یا اگه بزارم دهنشون با دست تا آخرین تکشو از روی زبانشون در میارن