2777
2789

معلم کلاس پسرم گفته هر روز صبحانه بچه ها با یکی از مادرا باشه کلا قانون مدرسه شون اینه همه هم قبول کردن من از الان عزا گرفتم که چی درست کنم که هم سالم باشه هم برای همه ی بچه ها ،من برای پسرم پیش دبستانی که می رفت مغز و شیر و یه ساندویچ نون و پنیر گردو میذاشتم گاهی هم یه میوه ای مثل موز و سیب و پرتقال الان اینا رو نمی تونم به همه ی بچه ها بدم ،به نظرم بی کلاسه بگید چی درست کنم برای بچه ها فست فود هم نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بقیه مامانا چی میدن😁

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

کارشون بسیار اشتباه بوده بهتر بود میگفتن هر کسی صبحانه خودشو بیاره برا اینکه هم مثل هم باشه برنامه بدن که چه روزی چی ببرن 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

اسونه ساندویچ پنیرگردوبانون تست یاساندویچی ساندویچ پنیرسبزی  . مرباخامه سالادالویه  . شکلات صبحانه  حالاعدسی وخوراک لوبیاهم بعضیامیدن من نمیپسندم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چه قانون مزخرفی ، شاید یکی نداشته باشه این همه رو بخواد بده یه جا

منم هرگز حاضر نیستم این کار رو انجام بدم .

مدرسه اگه زرنگه خودش بیاد صبحانه بده .

اونم به این تعداد بالا .

این قانون رو اکثرا یه سری مادرهایی که خیلی خیلی بیکار هستن و اهل پز دادن به همدبگه هستن باب می کنن و اصلا به فکر حال و جیب بقیه نیستن! 

2810