2777
2789

سلام..دیروز هم بیبی چک زدم مثبت شد و همون موقع هم پریود شدم ..کسی اینجور بوده؟؟چرا مثبت شدن تا حالا اینجور نشده بود🙁امکان داره حامله باشم و داره سقط میشه؟؟خونریزیم مثله همیشس یکم کمتره و لخته هم دارم مثله همیشه..پنج ماه پیشم زایمان کردم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
ممکنه پیش بیاد .اسم علمیش رو یادم نیست ولی هچین چیزی هست

همون بارداری پوچ یا شیمیایی؟؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش بدین همچین چیزی آره ممکنه

با بچه کوچیک سختمه تو این گرما برم بیرون ولی اگه دیدم خونریزیم مثله همیشه نیست میرم

شاید یه مقدار خون همراه ادرارت بوده

نه نبود حالا این اخری هم بگیم بوده پس چهار روز قبل که مثبت میشدن چی..واقعا گیج شدم

خب احتمال بارداری نیست. شاید بیبی کاذب بوده

۱۹ تیر پریود شدم و الانم ۱۵ مرداد شدم..چجور امکان نداشته تو این یک ماه باردار بشم؟

من وقتی بارداری خارج رحمی داشتم این جوری شدمیه بتا بده اگه مثبت بود فورا برو دکتر

عزیزم علائمتو میگی چی بود؟؟مثلا خونریزیت چجور بود و دردت چجور بود

۱۹ تیر پریود شدم و الانم ۱۵ مرداد شدم..چجور امکان نداشته تو این یک ماه باردار بشم؟

نه نداشته . مگه رابطه محافظت شده نداری؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻