2777
2789
عنوان

زل زدن مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای مادر شوهر منم همینه😒 با اینکه خیلی بدم میاد از اینکارش اما دیگه اهمیتی نمیدم، کار خودمو میکنم ...

نه خب منم مث خودش میخ نگاش میکنم ببینم کی از رو میره جدیدا

لعضی وقتا یه دقیقه همدیگه رو نگا میکنیم😶

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

تو هم بهش،بگو هاااا بیا منو بخور

بعضی وقتا میگم بله؟ چیه؟

ب زور میگه هیچی 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

فقط به شما زل میزنه یا به بقیه هم؟؟

دقت کردم برای هر کی میخواد پر رویی کنه

دارع ذهنتومیخونه بهت نفوذ پیداکنه😱😱😱😱

کی باشه ک ذهن بخونه خخخ🤣