2777
2789

دوستان کیا مادرشون تو سن بالا باردار شده؟

بالای ۴۰ سال احتمال بارداری هست؟

خیلی بچه هارو دوست دارم واقعا دلم ابجی میخواد کلا یک خواهر بزرگتر از خودم دارم

ولی از همون کوچیکی کلا دوست داشتم ابجی کوچکتر از خودم داشته باشم رشتمم کودکیاریه 

خیلی دلم میخواد ابجی داشته باشم چکار کنم🥲

میشه دعا کنید ابجی دار شم

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

دوست من پارسال تو ۴۲ سالگی بچه دار شد کل نه ماه بیمارستان بود 

مطب دکتر هم بودم یه نفر اومد ۴۳ سال دوسال ازدواج کرده بود دکتر گفت باید همون دوسال دیش اقدام میکردی تو این سن طبیعی بچه دار نشی سن تو بچه دار شدن و سختی هاس مهمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حق اون بچه ظلم میشه فاصله سنیش با مادر و پدرش خیلی زیاد میشه

اره درست ولی واقعا من میشم مادر دومش 

خیلی دلم میخواد ابجی داشته باشم با کمال میل همچیو همه کاراسو میکنم به قران قسم ..

حتی میتونم با سرکار رفتنم براش چیزایی ک میخوادو فراهم کنم ولی اخه ابجی دار نمیشم ک🥲

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
دوست من پارسال تو ۴۲ سالگی بچه دار شد کل نه ماه بیمارستان بود مطب دکتر هم بودم یه نفر اومد ۴۳ سال دو ...

اره درست ولی کاشکی کوچتر بودم ابجی دار میشدم الانا ک اصلا نمیشه سن مادرم رفته بالا نه خیلی ولی خوب بالا ۴۰ هستن🥲

باید حتما تحت نظر دکتر باشه چرا نمیشه زندایم بچه اخرش۴۵سالش بود الان از همه باهوش تره ولی اینکه خیلی از مادر پدرش فاصله سنی داره یکم اذیت کنندس هیچ خاطره ی شادی نمیتونه ازشون داشته باشه

اره درست ولی کاشکی کوچتر بودم ابجی دار میشدم الانا ک اصلا نمیشه سن مادرم رفته بالا نه خیلی ولی خوب ب ...

خودت ازدواج کن بچه دار شو الان اون بچه هم بیاد به شما وابسته میشه بعد تو ازدواج میکنی تنها میشه و ضربه میخوره مادرتم براسسخت میشه 

باید حتما تحت نظر دکتر باشه چرا نمیشه زندایم بچه اخرش۴۵سالش بود الان از همه باهوش تره ولی اینکه خیلی ...

واقعا میسه؟؟🥲🥰

کاشکی مادرم بچه میورد انقدز دلم میخواد ابجی داشته باشم خدا میدونه...

خودم بهترین خاطراتو براش میسازم خودم بهترین نگهداربو ازش میکنم انقدر دلم میخواد ک حد ندارع کاشکی میشد ابجی دار شم ..

خودت ازدواج کن بچه دار شو الان اون بچه هم بیاد به شما وابسته میشه بعد تو ازدواج میکنی تنها میشه و ضر ...

ابجی والا کسی منو نمیگبرع🥲

تاحالا یدونه خواستگارم نداشتم😞

اینم درست شما راست میگین ولی خب دلم خیلی ابحی میخواد از همون موقعب ک بچه بودمم دلم خیلی ابحی میخواست..