2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهداشت

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بهداشت خانوما واکسن ۶ ماهگی سخته!؟

من بچم واکسن ۲و ۴ ماهگیش خیلی راحت بود هیچ علائمی نداشت حتی پاهاشم درد نمیکرد ولی ۶ماهگیش یکم سستش کرد و تب خفیف

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بهداشت چون واکسن توی بهداشت تند تند بسته شون تموم میشه ولی مطب این جور نیست،برای کنترل سلامتی و چکاب مطب می‌بردم ولی واکسن فقط بهداشت

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

من کارآموزی ترم پیشم مرکز بهداشت بود. یه سریا می‌بردن دکتر و بچه رو با ورم و سفت شدگی جای واکسن میوردن مرکز بهداشت و دنبال درمان بودن

مرکز بهداشت ببرش حتما. اونجا روزی ۲۰ تا واکسن می‌زنن و خیلی کارشون حرفه ای تره. رایگان هم هستش. خیالت راحته که اتفاقی نمیوفته.

ولی دکترا خیلیاشون از روش های قدیمی تزریق استفاده میکنن(چون کارشون اصلا تزریقات نیست! حق دارن بلد نباشن) و باعث ورم و سفتی جای واکسن میشه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕