2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جااااان؟ جوونا؟ ابنا بچن 

متاسفم واسه اون پسر بچه من جات بودم همسونو اتیش میزدم 

بگو خیر سرت پدری جای اینا حواست به دخترت باشه و بکوبون تو دهن همه اونا واسه تشویق همچین بچه ی بی ادب و گستاخی

2805

چه شوهری....

رو زنش و دخورش غیرت نداره،؟ مهم نیست براش بهشون چی بگن چکار کنن باهاشون؟!!!

الان مساله ناراحتی مادرشه؟؟ باید مساله اسیب هایی باشه که دخترش دیده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ب نظرم راست گفته تقصیر توه چرا مواظب نیستی بچتو پیش اینجور آدما میزاری یا با این جور آدمایی رفتو آمد ...

من اصلا نمیتونم بچمو به مسی بسپارم یا تنهاش بزارم با کسی.البته بچه ندارم اما بقیرو میبینم هی با خودم میگم اخه چجوری میتونن بچه هاشونو اینجوری تنها بذارن .

اصلا بحث نکن سعی کن به سالی 1 بار ارتباط رو برسونی بعدم نزار پسرش نزدیک دخترت بشه به هیییچ وجه خودت با دخترت بازی کن نزار اون بیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دختر شما یک بار زندگی میکنه، اتفاقاتی که توی کودکی میفته میتونه باعث اختلال های عمیقی در بزرگسالی بشه جوری که نه تنها از زندگی لذت نبره بلکه روز به روز حالش بدتر بشه

شما برای حال خوب و سلامت روان دخترت هر کاری بکنی از نظر من قبول و قابل ستایش هست.

اینجور بگیم که مراقب بچه هاتون از دست افراد بیمار باشیم 

مراقبت خوبه ولی طوری نشه که همه روابط اجتماعی رو مسموم تلقی کنیم و بچمون رو محروم کنیم از ارتباط با بچه ها و افراد دیگه

اون پسر بچه یه فرد بیمار با آسیب روحی ناشی از تربیت ناصحیحه

تنها راهش اینه که بچه خودتون رو فقط از اون شخص دور نگه دارید

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
تنها راهش کم کردن روابطه به نظرم چون کار اشتباه رو قبول ندارن البته بازم خودتون میدونید این نظر مکه ...

اگر هم رفت و آمد میکنید حتی یه لحظه هم این بچه ها را باهم تنها نزارید حتی یک دقیقه به ضرر جفت شونه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

کاملا حق با تو بوده عزیزم، من بودم دیوونه میشدم، من دو تا پسر دارم ولی تصور اینکه حتی اینا یه روزی اونجوری بشن هم دیوونه م میکنه، چه برسه به دختر نداشته م

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...

برای همسر تون واقعا متاسف شدم 

با این خانواده اصلا رفت و آمد نکنید ، بچه ای که توی سن کم با این موضوعات آشنا باشه سبک تربیتی خیلی افتضاحی داره و این برای دختر تون اصلا مناسب نیست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من اصلا نمیتونم بچمو به مسی بسپارم یا تنهاش بزارم با کسی.البته بچه ندارم اما بقیرو میبینم هی با خودم ...

دقیقا منم 

مجردم ولی زمانی هم بچه دار شم حتی اعتماد نمیکنم پیش باباش تنهاش بزارم 

انسان یکم باید حواسش جمع باشه😑اسی ی بار دیده از این کارا کردن ولی باز درس عبرت نگرفته 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

2810