2777
2789
جفت بچهام رونزدم

شوهرم نمیداشت بزنم من به زور میزدم

اخه مگع میشه بدن واکسن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خیلی سخته مراقب تب ش حتما باش 

حتما از شیاف دیکلوفناک استفاده کن برای تب ش 

من تا صبح بیدار بودم تا اینکه این شیاف و گذاشتم آورد پایین

فقط از بهداشت بپرس چقد باید بزاری من یادم رفته چقد گذاشتم

اگه می تونید نزنید بچه های زیادی دچار تشنج سفید و بعد هم اوتیسم شدناگه اینستا دارید براتون لینک بذار ...

بچه هایی ک دچار اتیسم میشن قضیشون اینه ک ژنش رو داشتن و واکسن ژن رو فعال کرده

واکسنم نمیزدن ی آنفولانزا ویروسی چیزی میگرفتن و دو سالگی یا ۴ سالگی و...فعال میشد

این رو متخصص مغز و اعصاب ب من گفتند

پسرم واکسن ۱۸ ماهگی حتی تب هم نکرد

فقط ۶ ماهگی خیلی اذیت شد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شوهرم نمیداشت بزنم من به زور میزدماخه مگع میشه بدن واکسن

من به طب مدرن الان اعتمادندارم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اشنا داشتی یا همینجور؟

سریه مسائلی مسئول بهداشتم تغییرکرد

اونم گفت خودت بیابهداشت بچه هات روهم امضامیکنم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خودمم چند تا کلیپ دیدم عزیزمدودلم والا

عزیزم بزن خواهشا به حرف این زنای اینجا گوش نده فردا پس فردا خدایی نکرده بچه ت مریض میشه چیزیش میشه خطرناکه... من نمی‌فهمم جدیدا چه فازی برداشتن واکسن نمی‌زنن

جلو چشمم یکی سر همین تفکرات قرن ها پیش فلج اطفال گرفت

عزیزم بزن خواهشا به حرف این زنای اینجا گوش نده فردا پس فردا خدایی نکرده بچه ت مریض میشه چیزیش میشه خ ...

بخدا گیج شدم 

یه جا میگن بده یه جا میگن خوبه گناه ما مادرای نگرون چیه اخه

نزنیم عذاب وجدانه که نکنه نیاز بود بزنیم عذاب وجدانه که نکنه ضرر داشت

بچه هایی ک دچار اتیسم میشن قضیشون اینه ک ژنش رو داشتن و واکسن ژن رو فعال کردهواکسنم نمیزدن ی آنفولان ...

دقیقا درسته.

پسر من سه ماهه ش بود رفتیم شمال برگشتیم شدیداً گریه میکرد بی دلیل و یهو میپرید بردیم مغز و اعصاب نوار مغز واسه اسپاسم شیرخوارگی گرفت من همش گریه میکردم که تقصیر من بود اگه تشنج باشه.

دکتره گفت مشکلات این چنینی ربطی نداره. وقتی تو بدن فرد باشه هر عاملی یهو باعث بروز ش میشه. مثلا اگه شمال نمیرفتی دو روز دیگه یه سرماخوردگی یا هر چیز دیگه بازم باعث میشد این اتفاق بیوفته 

میدونی من دو دل بودم بخاطر همین قضیه اتیسم ک با متخصص صحبت کردم و گفتم چی گفت.

قبل مراجعم ب متخصص خواهرم گفت مگه میشه نزنی؟بچه ممکنه فلج بشه!!!

من ۳ شنبه هفته پیش زدم 

شبش تبش بالا رفت با پاشویه و شیاف پایین اومد

دو روزم پاش ی کم درد میکرد در حدیکه دست میزدم اعتراض میکرد 

بخدا گیج شدم یه جا میگن بده یه جا میگن خوبه گناه ما مادرای نگرون چیه اخهنزنیم عذاب وجدانه که نکنه نی ...

به چرت وپرتها توجه نکن تمام دنیا واکسیناسیون دارن خدایی نکرده نزنی مبتلا به این بیماری ها بشه میخوای چیکار کنی چند درصد از بچه هایی که زدن اتفاق افتاده براشون تو کل شهرتون شاید یه نفرم نباشه

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
بچه هایی ک دچار اتیسم میشن قضیشون اینه ک ژنش رو داشتن و واکسن ژن رو فعال کردهواکسنم نمیزدن ی آنفولان ...

منم داروسازم 

هزار تا مقاله دیدم و با کلی متخصص صحبت کردم

واکسن ۱۸ ماهگی بشدت بهش انتقاد شده اما واکنشی نشون نمی دن تو ده سال گذشته جمعیت بچه های اوتیسم روز ب روز  داره بیشتر می شه 

ژن اوتیسم چیه دیگه؟ بچه های زیادی دچار تشنج بی علامت می شن ک بسته به نوع واکسن ( سالم بودن نبودن محل ساخت واکسن وارداتی و .. محل نگهداری و …) شدت مختلفی داره و واکنش مختلفی نشون می ده 

خود متخصص های برجسته دارن می گن با احتیاط عمل کنید نامه می زنن ب وزارت بهداشت باز واکسن وارداتی یا بی کیفیت می زنن ی روزی این واکسن حذف می شه ولی بچه های زیادی قربانی می شن