2777
2789
عنوان

غذا گربها چیه بجز جیگر گوشت اینا

93 بازدید | 15 پست

دیگه چیا میتونن بخورن ..؟ اونایی ک تجربه دارید 

گربه نگه میدارید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یاد نقی افتادم ارسطو براش غذای سگ اورده بود فک کرده بود برا کشتی خوبه😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب زمینی وهویج آبپز

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

گربه من عاشق پلو رنگی و ماکارونی هست یک بشقاب کامل بذارم جلوش همرو میخوره😍 حتما نباید گوشت باشه حساسش نکن همش که گوشت ندارید تو غذاهاتون

اگه دوست داشتی عکسشو بذار😻

ماست گربه من بال مرغ خام دوس داشت😅پلو یه کم زیاد نه نیمرو حتی غذایی  ک توش پیاز باشه نمی خورن گربه من ابگوشت نمیخورد  نمی دونم چرا پوست خام هم زیاد نمیخوردپخته بیشتر دوست داشت یادش افتادم😭عرررررررر

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

یاد نقی افتادم ارسطو براش غذای سگ اورده بود فک کرده بود برا کشتی خوبه😂😂😂😂

وای اررره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گربه من عاشق پلو رنگی و ماکارونی هست یک بشقاب کامل بذارم جلوش همرو میخوره😍 حتما نباید گوشت باشه حسا ...

خیابونی گلم 

برای خودمون نیس 

خیابونی گلم برای خودمون نیس

منم ی گربه خیابونی میاد همش پیشم الان ۵ ساله دیگه برا خودم میدونمش باهام رفیق شده بچه هاشو میاره پیشم واسشون غذا میریزم ولی خب هروقت بخواد میره میاد خونه ما نمیخوابه🥲 امتحان کن پلو رنگیا رو شاید اونم خورد. عدس پلو و لوبیا پلو و..

2810